Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yabancı Oyuncuların Ülkede Yetişen Gençlerin Yeteneklerine Balta Vuruyor mu?

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,923
113
Yabancı oyuncuların ülkede yetişen gençlerin yeteneklerine balta vuruyor mu?

393107D1-C22C-47BE-8BE5-07896D202DBA.jpeg

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,675
177,668
113
Gençler bulur yolunu ;)

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,665
4,511
113
Yabancılar bizim ülkede yetişen gencleri niye baltalasin bunu öğrenmek için Türkiye kupası izleyin yeter yabancılar doğru dürüst yok futbol adına neyi doğru yapıyorlar estetik yok şut yok çalım yok ya arkadaş pas yapamıyorlar futbol adına sahada tek yaptıkları şey koşmak bazen onu bile yapmıyorlar tabi bunun sorumlusu gençler değil eğitimciler futbolun doğrularını değil kendi gotunu nasıl kurtaracağınin derdinde hepsi olay bu kadar basit aslında biz çocukken bizim burda beton basketbol sahaları vardı orda teke tek oyun oynardık tek vuruş diye 1 defa topa vurma hakkın var ister uzaklaştır istersen kaleden kaleye şut at 3 gol atan kazanır sonraki arkadaşlar oynar elemeli gider böyle 16 yaşında kulübe gittim çoğu 3-4 senedir orda oynuyordu ben geç başladım futbolun amacı gol atmak gol atmadan galip gelemezsin savunma tarafida var tabiki ama ne kadar savunursan savun kazanmak için gol atmalisin ben bunu zevk için oynaya oynaya tek başına gol atmayı planlarken 11 kişiyle karşı kaleye gol atmak bana daha basit geliyordu kaleden kaleye şut atarak sutlarim roket gibi olmuş bunu şimdi anlıyorum o zamanlar kıymetini bilemedim yaklaşık 1 yıl oynadım bıraktım ne pozisyon öğrettiler ne oyun akıcılığı hicbisey öğrenemedim hatta futbolum ilerleyecegine geriledi hocanın dedikleri yapacağım diye korkak oynar oldum yani ülkemizde herşey sonuca dayalı takım kazanıyorsa basarilisin kimse nasıl oynadığına bakmaz coguda cebine giren paraya bakar ama Avrupa maçlarında süzgeç olursun çünkü onlar önce futbolun doğrularını öğretip sonra başarının gelmesini beklerler

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,984
1,061
113
''Yabancı oyuncuların ülkede yetişen gençlerin yeteneklerine balta vuruyor mu?'' :confused:o_O:eek:
terimin son demeci kadar anlaşılır ve net olduğunuz için teşekkür ederim :)

cevaba gelince ; yabancı futbolcuların genç yeteneklere zararı değil katkısı olur .fakat bizde bu medya başta olmak üzere bu yöneticiler ve bu taraftarlar varken
az kendini gösterirse dünya yıldızı 50mil. euroluk oyuncu olur ve ayakları yere değmez ve dağılıp gider
az hata yaparsa bu takımın oyuncusu olmaz ve kendini alt liglerde yedekte kiralık olarak bulur ve orada unutulur