- 3,434
- 2,190
- 113
AiScore vs. bakıyorum istatistik çıkmıyor Taç atışı
Ekli dosyalar
-
212.6 KB Görüntüleme: 186
1xbet 24-9 wınAiScore vs. bakıyorum istatistik çıkmıyor Taç atışı
Mackolikte 24.9 vermiş ne kdr az taç olmuş be.tbrklerAiScore vs. bakıyorum istatistik çıkmıyor Taç atışı
ilk yarıyı 2 taç ile bitirdi celticMackolikte 24.9 vermiş ne kdr az taç olmuş be.tbrkler
Maçkolik ve sofascore da 24-9 yani toplamda 33. Ben de vbetten oynadım 32.5 üst , hala sonuçlanmadıAiScore vs. bakıyorum istatistik çıkmıyor Taç atışı
Kaynak ne? 2 yanak mı
Bu sitelerin ne yapacakları belli olmaz 33 taş atışı oldu ben 32,5 üst oynamıştım şimdi çıkar kayıp olarak gösterebilir bunu. kaynak da o dediğin iki yanak işte. ai skor, sofa skor, Maçkolik gibi istatistiklere inanmaz gider kıytırık bir yerden kaynak olarak bahsederKaynak ne? 2 yanak mı
1xbet doğrudur heralde reıs ordan baktım benBu sitelerin ne yapacakları belli olmaz 33 taş atışı oldu ben 32,5 üst oynamıştım şimdi çıkar kayıp olarak gösterebilir bunu. kaynak da o dediğin iki yanak işte. ai skor, sofa skor, Maçkolik gibi istatistiklere inanmaz gider kıytırık bir yerden kaynak olarak bahseder
Betco 31.5 açmıştı en düşük, bir an 33,5'a gireyim mi diye düşündüm sonra bırak kalsın dedim ortadaki hangisi ise onu oynayayım dedim 32 buçuktan girdim. Betco nun oranları aşırı derecede profesyonel çoğu basket maçina verdiği en düşük limitin bir tık altında biter , aslında betco dan spor bahsi oynanmamalı ama en basit arayüz ve çok basit şekilde oynayabildiğimiz için çoğu zaman tercih etmek zorunda kalıyoruzÖyle bir barem açıyorlar ki her seferinde şaşırıyorum. 32.5 açmışlar 33 bitmiş