http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Vodafone Mi Turktelekom Mu

Firat7535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
921
113
Arkadaşlar tekrardan selam. 1 yıldan fazla Turkcell faturalı hat sahibiyim faturalarimi düzenli ödeyen birisiyim çok nadir gecikiyor bazen. Fakat icra dosyam oldugundan dolayi herhangi bir şekilde hattim üzerine cihaz filan alamiyorum. İcram maasidan kesiliyor zatenn her ay. Turkcell bu durumlarda daha çok kredi puanina bakmaktadir. Hangi faturalı hat alırsam bana en kisa sürede akıllı telefon almama izin verir. Bu arada Turkcell bana. 10 binlik telefonu fatura uzerine vermezken iphone 13 nu aylik 10 k odeme olmak uzere 3 ay taksitle veriyor bende de onu odeyecek burum yok

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,375
5,980
113
hepsi aynı ... oldu eskiden telekom iyiydi devletindi şimdi sattı bir kısmını maf etti herşeyi.

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,111
18,719
113
Telekom 3 ay düzenli ödersen alırsın 7.8 bin TL lik Bi cihaz

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,353
4,966
113
6 ay dğzenli ödeme yapman bütün firmalarda yoksa zor

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
hepsi aynı ... oldu eskiden telekom iyiydi devletindi şimdi sattı bir kısmını maf etti herşeyi.
Herşeyde aynı oldu herşey mesela eskiden bim ucuzdu şimdi aynı hatta migros falan kampanya yapıyor bazen bimden daha ucuz olabiliyor ülkenin feleğin şaştıgeçen sene 5 6 tl ye aldığım köpek maması şu an 30 TL

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,375
5,980
113
Herşeyde aynı oldu herşey mesela eskiden bim ucuzdu şimdi aynı hatta migros falan kampanya yapıyor bazen bimden daha ucuz olabiliyor ülkenin feleğin şaştıgeçen sene 5 6 tl ye aldığım köpek maması şu an 30 TL
herşeyi yabancılara satarlarsa olacağı budur her gün bir ürüne kesin zam geliyor yani 1 gün zamn gelmeyen bir ürün söylesinler bana iğneden ipliğe herşeye günde zam geliyor önceden aldığım 1 ürün en az 1 ay aynı fiyatta olurdu hatta 3 4 ay aynı fiyatta olan ürünlerini bilirim yiyecek içecek fark etmeksizin.