- 34,605
- 9,467
- 113
Dostlar selam aleyküm Vodafone müşteri hizmetlerinin direkt numarasını bilen var mı acil lazım internetten de bulamadım 542 arayınca da Tobi çıkıyor yardım edebilir misiniz
444052'yi aradıktan sonra 1+4+6'ya basarsanız direk müşteri temsilcisine bağlanır.Dostlar selam aleyküm Vodafone müşteri hizmetlerinin direkt numarasını bilen var mı acil lazım internetten de bulamadım 542 arayınca da Tobi çıkıyor yardım edebilir misiniz
Dit diye ses çıktı kapandı dostum çok teşekkür ederim ☺444052'yi aradıktan sonra 1+4+6'ya basarsanız direk müşteri temsilcisine bağlanır.
Dene bakalim bunu buldum
Oldumu yaniDit diye ses çıktı kapandı dostum çok teşekkür ederim ☺
Yok olmadı 🤓Oldumu yani
Buluruz arastiralimYok olmadı 🤓
Bulmamız lazım yoksa 600 TL fatura ödeyecem 🤓Buluruz arastiralim
Seka deneVodafone anında bakiyeyi hangi siteler kabul ediyor jojo ve mat kabul etmedi denedim
Eyvallah dost deneyeceğimSeka dene
Denedim olmadı lanet 😔Seka dene
Ben bütün yöntemleri denedim en sağlam Razer Gold alıp satacaksinVodafone anında bakiyeyi hangi siteler kabul ediyor jojo ve mat kabul etmedi denedim
Yok dost önce kabul ediyordu şimdi kabul etmez oldu bilmiyorumBen bütün yöntemleri denedim en sağlam Razer Gold alıp satacaksin
Onuda öğrendim Vodafone bizden parayı fatura sonunda aldığından bu şekil işlemlerden zarar ediyormuş kapatmış 😂Yok dost önce kabul ediyordu şimdi kabul etmez oldu bilmiyorum
Demek bundan izin vermiyorlarOnuda öğrendim Vodafone bizden parayı fatura sonunda aldığından bu şekil işlemlerden zarar ediyormuş kapatmış 😂