http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Vergi Dairesi Ceza Hk.

Emreee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,071
383
83
GÖRSEL KALDIRILDI
AÇIKLAMAYA TEKSİTİL PARAKENDEÜRÜNÜ VS. YAZDIM

2020yılında yaptıgım havaleler sıkıntı olmuş vergi dairesi başkanlgııdn böyle birşey geldi daha önce başına gelen varmıne cevap vermem gerekiyor yanlış bilgide cezanız 2ye katlanır falan diyor

Son düzenleme:

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,999
1,767
113
Dijital imza sorgula edevletten. Belki yeni bir dolandiricilik yöntemi olabilir.

Regapen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,177
1,899
113
Parekende tekstil yazmışsın açıklamaya devlette diyo madem tekstil işi yapıyosun madem bu onun parasu hani vergisi nerede hani faturası nerede

mertinho50

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,691
10,631
113
O para o tarihte x siteden havale çekim yöntemi ile mi geldi

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,151
596
113
Ekli dosyayı görüntüle 497369

2020yılında yaptıgım havaleler sıkıntı olmuş vergi dairesi başkanlgııdn böyle birşey geldi daha önce başına gelen varmıne cevap vermem gerekiyor yanlış bilgide cezanız 2ye katlanır falan diyor
Yani daha önce ceza yedim ama bu şekilde değildi. İfadeye cagrilmistim senin isten tam emin değiller bundan dolayı Bi ifade bekliyorlar senden bilen bir avukata danış güzel birsey yaz gönder yirtarsin

Emreee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,071
383
83
Yani daha önce ceza yedim ama bu şekilde değildi. İfadeye cagrilmistim senin isten tam emin değiller bundan dolayı Bi ifade bekliyorlar senden bilen bir avukata danış güzel birsey yaz gönder yirtarsin
bi avukata sorucamda daha önce böyle bişey yaşayan varsa önden bilgi alıyım dedim 2020de naptıgımı nerden hatırlıycam 4sene geçmiş