- 1,929
- 1,694
- 113
Beyler bugun varlık Yönetim firmasına devredilecektir diye banka mesaj attı o ne oluyor yardımcı olur musunuz
Ekli dosyalar
-
207.8 KB Görüntüleme: 252
Senin borcunu o firmaya satmışlarBeyler bugun varlık Yönetim firmasına devredilecektir diye banka mesaj attı o ne oluyor yardımcı olur musunuz
Geçmiş olsun. Varlık fonu avukata devreder İcraya düşüyorsunBeyler bugun varlık Yönetim firmasına devredilecektir diye banka mesaj attı o ne oluyor yardımcı olur musunuz
ustune bır sey yoksa bır bok olmaz benım de 3 yıldır aynı sırkette duryor oyleBeyler bugun varlık Yönetim firmasına devredilecektir diye banka mesaj attı o ne oluyor yardımcı olur musunuz
Valla üstüme birşey yokda şimdi gelde bu mafya avukatlarla uğraş ya o can sıkıcıustune bır sey yoksa bır bok olmaz benım de 3 yıldır aynı sırkette duryor oyle
Üstüme hiçbisi yok valla ustaÜstüne evin varmı araban kalacak mirasın varsa kork yoksa onlar senden korksun
Koy gotune o zaman nereye devrederlse etsinler en fazla sigortalı calisansan maaşından kesinti yaparlar belli bir kısmınıÜstüme hiçbisi yok valla usta
Aslında iyi bir şey becerebilirsen senin örnek 100 bin liralık borcunu 2 bin liraya satmış 5 10 bin öde kurtulBeyler bugun varlık Yönetim firmasına devredilecektir diye banka mesaj attı o ne oluyor yardımcı olur musunuz
Usta peki taksit yapıyorlar mı o alanlar taksitle ödeme imkanım varmıVarlık Yönetim şirketlerine istedikleri paranın azami %25 inden fazla para ödemeyin teklif etmeyin
Var genelde yaparlar ama taahhüt veripte ödeyemezsen hapis cezası var sadece taahhüteUsta peki taksit yapıyorlar mı o alanlar taksitle ödeme imkanım varmı
bişey olmaz dost ödeyemeyeceksen hiç ödeme sözü verme ödeme sözü verirsen hapis bile yatarsın ödemezsen sana söyledikleri fiyatta kesinlikle pazarlık yap benim yapıkrediye 20 bin borcum vardı faizi ile 38 bin lira istiyorlardı 17 bin liraya anlaşıp ödedim kesinlikle ödeyeceksen bile pazarlık yapBeyler bugun varlık Yönetim firmasına devredilecektir diye banka mesaj attı o ne oluyor yardımcı olur musunuz
En güzeli olmuş dost ödeme sakın ararlarsa açma borcun düşüyorBeyler bugun varlık Yönetim firmasına devredilecektir diye banka mesaj attı o ne oluyor yardımcı olur musunuz