Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet VAR Problemi

warcold

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,096
946
113
Bugün nerdeyse var yüzünden 20 maçın 38 inde gol iptali oldu başlıca meksika portekiz ve belçika bunun başını çekiyor sizce en az iptal olan ligler hangisi ona göre bişeyler yapalım

Deneme77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
849
113
gole bıle sevınemez oldu herkez. futblcular bıle sevınsemmı sevınmesemmı dusunuyor artık. her golden sonra 1dk var beklenıyor boku cıktı ıyıce

mehmeth10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
902
371
63
ofsayt denen şey ne saçma bişey ulan sen defanssın kaleyi korucaksın rakip takımın elemanı senden erken kaleye gidiyorsa bu neden suç çıkma ulan o zaman kalenin dibinden. bir tek banamı saçma geliyor. bazıları sırf ofsayt olsun diye yavaş koşuyor onları yakalayıp s*vesim geliyor.

ofsayt boş bi kuraldır

Son düzenleme:

warcold

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,096
946
113
1 dk beklense yine iyi bugun gent maçında 8 dk sonra iptal geldi

Deneme77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
849
113
1 dk beklense yine iyi bugun gent maçında 8 dk sonra iptal geldi
o macı anlamadım zaten 2tane ıptal gordum ben 30dk ızledım. dun lazıo macında 2tane ıptal oldu bırı dogru karar degıldı bugun lyn macında 2tane oldu 10dk ıcınde baska oldumu bılmıyorum.

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,416
2,549
113
Bugün nerdeyse var yüzünden 20 maçın 38 inde gol iptali oldu başlıca meksika portekiz ve belçika bunun başını çekiyor sizce en az iptal olan ligler hangisi ona göre bişeyler yapalım
Baronların müdahale etmesini sağlayan yasal sistem olanı görmez olmayanı görür.

Rebirt7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,001
451
83
Bu işte bir hinlik vardır bu kadar iptal nasıl oluyor

warcold

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye