- 38,624
- 38,750
- 113
@Fterim1905 hocama teşekkürler minimum 3 adım gitmeye çalişacağız bol şans
Bol sans.la Maho kazanmissin bize yazmiyosun@Fterim1905 hocama teşekkürler minimum 3 adım gitmeye çalişacağız bol şans
Bol şans@Fterim1905 hocama teşekkürler minimum 3 adım gitmeye çalişacağız bol şans
bol sans@Fterim1905 hocama teşekkürler minimum 3 adım gitmeye çalişacağız bol şans
@Fterim1905 idam edilceksin hocam@Fterim1905 hocama teşekkürler minimum 3 adım gitmeye çalişacağız bol şans
Ama sızarım kank büyük ihtimalle 🤣@Fterim1905 hocama teşekkürler minimum 3 adım gitmeye çalişacağız bol şans
Bol bol şanslar dost@Fterim1905 hocama teşekkürler minimum 3 adım gitmeye çalişacağız bol şans
Evet başından beri takip ettim bir ara gözlerim kapandı uyudum uyandım Fluminense 1-0 yazıyodu gole uyanmışım hey gidi heyyy ne cefalarla takip ettik 🥲🥲@Fterim1905 idam edilceksin hocam
Biraz önce bir dost sponsor oldu hedefe vardık abi o ara takipleyen 3 kişiye roll verdik şimdi az bı kaldı gene açacam wonlarsak sendeyimBol sans.la Maho kazanmissin bize yazmiyosun
Niye dost@Fterim1905 idam edilceksin hocam
Dost keşke her takip edene atabilsem ama konuda yazdım zaten şimdi 3 kişi roll yapacak başarılı olan olursa atar zaten sana. Bana kalsa bir adım daha atardım o an takip eden kim varsa herkese atardım ama çoğunluk orda bitsin dedi o yüzden sadece 3 kişiye atabildim. Yoksa inkar etmiyorum zaten senin, marionun vs de takip ettiğiniEvet başından beri takip ettim bir ara gözlerim kapandı uyudum uyandım Fluminense 1-0 yazıyodu gole uyanmışım hey gidi heyyy ne cefalarla takip ettik 🥲🥲
Odul atmadimi sana dostumEvet başından beri takip ettim bir ara gözlerim kapandı uyudum uyandım Fluminense 1-0 yazıyodu gole uyanmışım hey gidi heyyy ne cefalarla takip ettik 🥲🥲
şaka yapıyorum sevgili hocam ben ne anlarım rollden geçen 6da 6 yaptım gittim slotta yedim parayı 🤣🤣Dost keşke her takip edene atabilsem ama konuda yazdım zaten şimdi 3 kişi roll yapacak başarılı olan olursa atar zaten sana. Bana kalsa bir adım daha atardım o an takip eden kim varsa herkese atardım ama çoğunluk orda bitsin dedi o yüzden sadece 3 kişiye atabildim. Yoksa inkar etmiyorum zaten senin, marionun vs de takip ettiğini
Ferdi gelsin ole asilacaksin kurtulusun yok yaniNiye dost
Yok kank ben rollden anlamam zaten baskette oynuyorum arada masa tenisi voleybol falan yok bendeOdul atmadimi sana dostum
Bol şans cümleten bol kazançlar ben yatar siz yatmayın inşeeallah