http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Valenciennes - Kasa 300 Hedef -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,391
29,041
113
Evet başından beri takip ettim bir ara gözlerim kapandı uyudum uyandım Fluminense 1-0 yazıyodu gole uyanmışım hey gidi heyyy ne cefalarla takip ettik 🥲🥲
Dost keşke her takip edene atabilsem ama konuda yazdım zaten şimdi 3 kişi roll yapacak başarılı olan olursa atar zaten sana. Bana kalsa bir adım daha atardım o an takip eden kim varsa herkese atardım ama çoğunluk orda bitsin dedi o yüzden sadece 3 kişiye atabildim. Yoksa inkar etmiyorum zaten senin, marionun vs de takip ettiğini

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,391
3,919
113
Dost keşke her takip edene atabilsem ama konuda yazdım zaten şimdi 3 kişi roll yapacak başarılı olan olursa atar zaten sana. Bana kalsa bir adım daha atardım o an takip eden kim varsa herkese atardım ama çoğunluk orda bitsin dedi o yüzden sadece 3 kişiye atabildim. Yoksa inkar etmiyorum zaten senin, marionun vs de takip ettiğini
şaka yapıyorum sevgili hocam ben ne anlarım rollden geçen 6da 6 yaptım gittim slotta yedim parayı 🤣🤣

Silence

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,147
288
83
Bol şans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...