Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Uyuyamamak

sinano63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
629
423
63
merhaba 15 haziran saat sabahın 8 inden beri ayaktayım ve uyuyamıyorum kadamı yastığa koyduğum zaman gözlerimi kapatıyorum 1 saat kalıyorum uyuyamıyorum napabşlirim dostlar bu kalp için tehlikeli diyolar birde

zaferello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
851
336
63
Uyumamak sıkıntı doktora danışıp ilaç desteği almalısın

ka1gan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,586
1,944
113
bu biraz etkiliyor sizdede hiç oldumu dost 3 gün uyumama
Yazım tarzından anladım kardo yaşın 22 yani doğruysa ailen hayattaysa öğrenci veya çalışıyorsan bu gece ne kaybettin bilmem belli ki uykunu kaçıracak kadar bir meblağ. Lafı uzatmaya gerek yok tek kalem de oyunları bırak.

sinano63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
629
423
63
Yazım tarzından anladım kardo yaşın 22 yani doğruysa ailen hayattaysa öğrenci veya çalışıyorsan bu gece ne kaybettin bilmem belli ki uykunu kaçıracak kadar bir meblağ. Lafı uzatmaya gerek yok tek kalem de oyunları bırak.
3 gece uyumadım dost ama sebebi sadece kumar değil sevdiğim kız var alamıyorum

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,181
8,171
113
Hocam ed stafford videosu aç telefonu kenara koy onu dinlerken dalarsın uykuya :) ben böyle uyuyorum şakasız
Yeni sezon videoları gelecek mi acaba doğdugu günden beri bütün videolarıni izledik başka belgeselciler de gram zevk vermiyor onu izledikten sonra