- 629
- 423
- 63
merhaba 15 haziran saat sabahın 8 inden beri ayaktayım ve uyuyamıyorum kadamı yastığa koyduğum zaman gözlerimi kapatıyorum 1 saat kalıyorum uyuyamıyorum napabşlirim dostlar bu kalp için tehlikeli diyolar birde
Hesabında kı para uyutmuyordurmerhaba 15 haziran saat sabahın 8 inden beri ayaktayım ve uyuyamıyorum kadamı yastığa koyduğum zaman gözlerimi kapatıyorum 1 saat kalıyorum uyuyamıyorum napabşlirim dostlar bu kalp için tehlikeli diyolar birde
Ya da kaybettiği paraHesabında kı para uyutmuyordur
bu biraz etkiliyor sizdede hiç oldumu dost 3 gün uyumamaYa da kaybettiği para
Hocam ed stafford videosu aç telefonu kenara koy onu dinlerken dalarsın uykuyabu biraz etkiliyor sizdede hiç oldumu dost 3 gün uyumama
o ne dostEter al burnununa kapat bayıl kardeşim ordan uykuya geçersin.
😅 Bayıltıyorlar kanka genelde kaçırmalarda kullanılıyor filmlerde şaka yaptım, olmazsa bi papatya çayı iç belki faydası olur.o ne dost
Yazım tarzından anladım kardo yaşın 22 yani doğruysa ailen hayattaysa öğrenci veya çalışıyorsan bu gece ne kaybettin bilmem belli ki uykunu kaçıracak kadar bir meblağ. Lafı uzatmaya gerek yok tek kalem de oyunları bırak.bu biraz etkiliyor sizdede hiç oldumu dost 3 gün uyumama
3 gece uyumadım dost ama sebebi sadece kumar değil sevdiğim kız var alamıyorumYazım tarzından anladım kardo yaşın 22 yani doğruysa ailen hayattaysa öğrenci veya çalışıyorsan bu gece ne kaybettin bilmem belli ki uykunu kaçıracak kadar bir meblağ. Lafı uzatmaya gerek yok tek kalem de oyunları bırak.
O neHocam ed stafford videosu aç telefonu kenara koy onu dinlerken dalarsın uykuyaben böyle uyuyorum şakasız
Onu da bırak3 gece uyumadım dost ama sebebi sadece kumar değil sevdiğim kız var alamıyorum
Baskası alırsa hıc uyuyamazsın3 gece uyumadım dost ama sebebi sadece kumar değil sevdiğim kız var alamıyorum
yani bildiğiniz dostlar hayatım alt üstBaskası alırsa hıc uyuyamazsın
Met içmiştirBnce salliyor bu cocuk yada sarhos 3 gun uyuyamamak bir anda olucak bisey degil
Yeni sezon videoları gelecek mi acaba doğdugu günden beri bütün videolarıni izledik başka belgeselciler de gram zevk vermiyor onu izledikten sonraHocam ed stafford videosu aç telefonu kenara koy onu dinlerken dalarsın uykuyaben böyle uyuyorum şakasız
allah yukarda dost hiçbirşey içmiyorum madde kullanmıyorum sadece sigara ve uyuyamıyorum hani neden sallayayımki böyle birşeyBnce salliyor bu cocuk yada sarhos 3 gun uyuyamamak bir anda olucak bisey degil