http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Uyumluluk Sorunu Giderme Hk.

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,528
3,869
113
dostlar selamlar, bir oyun yükledim ancak açılırken hata verdi açılmazsa uyumluluk sorunu ile deneyin yazmışlar ancak sağ tık uyumluluk sorunu giderme deyince önerilen ayarlan programı sına kısmı gelmesi gerekirken beni windowsda yardım alın kısmına atıyor ve oradan da uyumluluk sorunu gidermek için seçeceğim uygulama çıkmıyor, bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi?

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,167
17,949
113
dostlar selamlar, bir oyun yükledim ancak açılırken hata verdi açılmazsa uyumluluk sorunu ile deneyin yazmışlar ancak sağ tık uyumluluk sorunu giderme deyince önerilen ayarlan programı sına kısmı gelmesi gerekirken beni windowsda yardım alın kısmına atıyor ve oradan da uyumluluk sorunu gidermek için seçeceğim uygulama çıkmıyor, bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi?
PC başında olsam yardımcı olurdum dost ama böyle anlayamıyorum tabi. Umarım sorununu çözen birileri çıkar.
Bu arada oyun neydi?

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,543
2,319
113
hangı oyunda bu sorunu yasıyorsun dost

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,528
3,869
113
PC başında olsam yardımcı olurdum dost ama böyle anlayamıyorum tabi. Umarım sorununu çözen birileri çıkar.
Bu arada oyun neydi?
hangı oyunda bu sorunu yasıyorsun dost
max payne 3 yükledim dostlar, oyun açıldığı gibi kapanıyor şimdi özelliklerden uyumluluk ayarıyla çalıştırmayı denedim baştaki ekranın görüntü kalitesi düzeldi ama oyun yine açılmadı muhtemelen crack ile alakalı ancak crack dosyası yok bazıları gerekmiyor yazmışlar ama açmıyor oyun

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,543
2,319
113
max payne 3 yükledim dostlar, oyun açıldığı gibi kapanıyor şimdi özelliklerden uyumluluk ayarıyla çalıştırmayı denedim baştaki ekranın görüntü kalitesi düzeldi ama oyun yine açılmadı muhtemelen crack ile alakalı ancak crack dosyası yok bazıları gerekmiyor yazmışlar ama açmıyor oyun
korsan olarak ınternet uzerınden mı ındırdın oyunu :(

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,181
23,645
113
Buyukolasılık işletim sıstemının bıt olayıla alakalı oyun eskı windows a göre olabılır

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,543
2,319
113
aynen dost oynayanlar varmış ben de yükledim ama başta atıyor oyuna girerken
internet uzerınden ındırdıysan kesınlıkle ınternet uzerınden bılgısayarına oyun ındırmenı onermem her ne kadar vırus olmasada o bılgısayara vırus bulasıyor ne kadar guvenlı vırus programın olsada ıse yaramıyor ben eskıden o sorunları cok yasadım para yatırdıgım onlıne oyunlarımın butun hesaplarımı çaldı zar zor geri alabıldım destek tıcket atarak oyle vırusler varkı pcne ındırdıgın gıbı pcde yazdıgın klavyendekı butun sıfrelerı gırıslerı kopyalıyor ona dıkkat et bence

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,543
2,319
113
@Djokovic bak dost bılıyorum oyunlar cok pahalı ama ınternet uzerınden kesınlıkle ındırme o pcne format attır bence ve sana xbox var onu onerebılırım bilgisayarın ıcın aylık 200tl oduorsun 1 ay kullanıyorsun devam etmek ıcın her ay yenılemen gerekıyor tabi ıcınde 250 300 adet arası pc oyunu var ve hala yenı oyunlar eklenmeye baslıyor ıstedıgın gıbı ındırıp oynuyorsun ztn anladıgım kadarıyle hıkayelı oyunları sevıyorsun hikayeyı bıtırıp bıdaha oynamıcana gore bundan alabılırsın bi bakmanı onerırım https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass#join

Ekli dosyalar

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,742
2,365
113
crack dosyası araştır

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,528
3,869
113
@Djokovic bak dost bılıyorum oyunlar cok pahalı ama ınternet uzerınden kesınlıkle ındırme o pcne format attır bence ve sana xbox var onu onerebılırım bilgisayarın ıcın aylık 200tl oduorsun 1 ay kullanıyorsun devam etmek ıcın her ay yenılemen gerekıyor tabi ıcınde 250 300 adet arası pc oyunu var ve hala yenı oyunlar eklenmeye baslıyor ıstedıgın gıbı ındırıp oynuyorsun ztn anladıgım kadarıyle hıkayelı oyunları sevıyorsun hikayeyı bıtırıp bıdaha oynamıcana gore bundan alabılırsın bi bakmanı onerırım https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass#join
dost zaten xbox ta gamepass var oradan oynuyorum ama pc için fazla oyun çıkarmıyorlar genelde eski oyunlar oluyor, steam de dolara geçmiş oyun 20 dolar 1 oyuna da o kadar vermek çok, gamepass alıp konsoldan oynamak daha mantıklı zaten oradan oynuyorsun ama free aim ile pc den oynamak farklı tabi

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,543
2,319
113

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,543
2,319
113
dost pc ile konsol farklı orada aldıklarımı oynayabilsem pc de iyi olurdu
steamda tl ıken alınabılıordu oyunlar oda dolara gecınce dedıgın gıbı 1 oyuna o kadar para vermek enayılıkten baska bısey deıl sonucta hıkayelı bır oyun bıtırınce bıdaha oynamıcan saçmalık yanı

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,157
6,049
113
steamda tl ıken alınabılıordu oyunlar oda dolara gecınce dedıgın gıbı 1 oyuna o kadar para vermek enayılıkten baska bısey deıl sonucta hıkayelı bır oyun bıtırınce bıdaha oynamıcan saçmalık yanı
parası olan alıyo ya