http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Üniversite Staj Hakkında

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,528
3,869
113
Dostlar selamlar, bu dönem ünide altıncı yılım oluyor seneye 7 olacak ve 7 yıl içerisinde mezun olabilmem gerekiyor ancak ben 2 stajımı da tamamlamadım, eğer dersleri verirsem seneye 2 dönem stajını da seçebiliyorum (yazın stajları yaparsam) ancak 7. senenin ikinci dönemine de dersim kalıyor, bu durumda süreç nasıl işler bilgisi olanlar yazabilirler mi? Bildiğim kadarıyla son sene 2 staj alınıyor ama bazı yerlerde o dönem mezun olma şartı yazıyor benim ondan bir sonraki dönemde mezun olma veya azami dönem sonu sınavlarına girme hakkım var mıdır? Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa çok mutlu olurum. ( özel nedenlerden dolayı okula pek zaman ayıramadığımdan böyle bir durum yaşıyorum)

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,094
1,155
113
Okul bilgi sisteminde staj'dan sorumlu hocanla görüşürsen sana yardımcı olur dost. Bazen bazı hocalar insiyatif alıyor 1 staj yerine ödev vererek tamamlattırıyor eğer staj yerlerinden red yersen. Azami dönem süreni tamamladığın halde dersin kaldıysa tek ders sınav hakkın oluyor. Ama birden fazla ders ise hocalarınla görüşüp süren dolmadan tamamlattırman gerekiyor çünkü Belirli AKTS yi veremezsen veya 1 dersten başarısız sayılırsan zaten mezun olamıyorsun. Yani hocaların insiyatifine kaldın gibi gözüküyor genel olarak umarım halledersin..

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,528
3,869
113
Okul bilgi sisteminde staj'dan sorumlu hocanla görüşürsen sana yardımcı olur dost. Bazen bazı hocalar insiyatif alıyor 1 staj yerine ödev vererek tamamlattırıyor eğer staj yerlerinden red yersen. Azami dönem süreni tamamladığın halde dersin kaldıysa tek ders sınav hakkın oluyor. Ama birden fazla ders ise hocalarınla görüşüp süren dolmadan tamamlattırman gerekiyor çünkü Belirli AKTS yi veremezsen veya 1 dersten başarısız sayılırsan zaten mezun olamıyorsun. Yani hocaların insiyatifine kaldın gibi gözüküyor genel olarak umarım halledersin..
Bildiğim kadarıyla yeni yönetmelikte 20 dersten bile kalsan 20 sinden de sınava giriyorsun bu dersleri daha önce alıp almamana dahi bakılmıyor ancak staj verilmediğinde durum nasıl oluyor onu bilmiyorum dost, stajları versem 10 dersim de kalsa hepsinden sınava girip 5 e düşürürsem 3 dönem daha hak veriyorlar bildiğim kadarıyla, yine de görüşüp bilgi alırım