- 47,649
- 51,936
- 113
Antalyada saplamış güzel
Şuan resmi won olarak 4 de 4 dostkacta kac gıdıyoruz dost
bir şey kalmamıs dostŞuan resmi won olarak 4 de 4 dost
aynen enişte bugun kanguruyu bı yolalımGeliyor kuponumuz @erhanbey22
Bu pirana şişirmedi degilmi kazancı enişte 12 tl bukadar verırmıaynen enişte bugun kanguruyu bı yolalım
Hesapla bakalım dost 13 maça ne veriyormuşBu pirana şişirmedi degilmi kazancı enişte 12 tl bukadar verırmı
Sana güvenimiz tamHesapla bakalım dost 13 maça ne veriyormuş
Gelio gelmekte olanAntalya şapalağı koydu orası won
Enişte s. Et baska kuponları burada 4 k mız var5 de 5 dewam
Enişte diğerlerini takip ediyo sanıyo ki burası tutarsa yeri garanti ama basını alır enişten bana yamuk yaptı tostEnişte s. Et baska kuponları burada 4 k mız var
Ben kendı corbama bakarım dost gerisi beni ilgilendirmezEnişte diğerlerini takip ediyo sanıyo ki burası tutarsa yeri garanti ama basını alır enişten bana yamuk yaptı tost
Roma başladı enişte ordan korkuyorum onu seriden içeri almamız lazımBen kendı corbama bakarım dost gerisi beni ilgilendirmez
Panik yapma gelicekRoma başladı enişte ordan korkuyorum onu seriden içeri almamız lazım
Şuan sadece roma maçını takip etmen yeterli ben diğer maçlar baslayınca yazarımSımdı kımler kaldı bi yaz cok mac var aq takıp edek
Fenerbahçe karşıyaka maçında 4.periyot 5 sayı lazım dostSımdı kımler kaldı bi yaz cok mac var aq takıp edek
Vereno bi saplasa süper olurŞuan sadece roma maçını takip etmen yeterli ben diğer maçlar baslayınca yazarım