İçimden ses 85 e kadar 3-0 olacak diyor
Ahahhaha 82-83-85 dedik 84 te attı 3-0Dk 82 de 3.gol olucak ve won benimde hissim bu
Ahahahah 😂😂 bu çok daha ilginçAhahhaha 82-83-85 dedik 84 te attı 3-0
Tebrikler dostGollll be sonunda şanssızlık kırıldı @Shellac yeşille reis![]()
bellıydı kanka sen yoksa stres mı yaptınGollll be sonunda şanssızlık kırıldı @Shellac yeşille reis![]()
Büyük şans valla midi 3 0 yenecek deseler inanmazdımbellıydı kanka sen yoksa stres mı yaptın
Tşk canımTebrikler @Umutks41
Umut ile kazandıyı yan yana görmekte varmış o daha ılgınc benceBüyük şans valla midi 3 0 yenecek deseler inanmazdım
Son 100 TL param vardı bugun betlasmana 100 TL atayım dedim sonra dedim ki bu hafta betasusa 2 kere yatırım var Bi tane daha yapayım bari kaybedersem 3 kayba freebet alırım neyse betasusa 50 betlasmana 50 attım ikiside kayıp oldu freebeti aldım demek ki nasipte varmışKral hadi freetten temiz para
sen g*t le bagdatın hıkayesını bılmıyon heralde kankSon 100 TL param vardı bugun betlasmana 100 TL atayım dedim sonra dedim ki bu hafta betasusa 2 kere yatırım var Bi tane daha yapayım bari kaybedersem 3 kayba freebet alırım neyse betasusa 50 betlasmana 50 attım ikiside kayıp oldu freebeti aldım demek ki nasipte varmış