Bol şanslar dost@Shellac dost 3 maç oyna tutturucaksın kanguru dedi. Dostumuza, güvendik 3 maç oynadık tutmazsa, nolcak dedik kazanacağın parayı ben vericem dedi ok dedik bol sans
Ekli dosyayı görüntüle 293453
Teşekkürler dostum güzel düşüncen içinbol şans @Shellac modumuz kolay kolay yanılmaz bakalım![]()
Bol sans kardes@Shellac dost 3 maç oyna tutturucaksın kanguru dedi. Dostumuza, güvendik 3 maç oynadık tutmazsa, nolcak dedik kazanacağın parayı ben vericem dedi ok dedik bol sans
Bol şanslar 🙏@Shellac dost 3 maç oyna tutturucaksın kanguru dedi. Dostumuza, güvendik 3 maç oynadık tutmazsa, nolcak dedik kazanacağın parayı ben vericem dedi ok dedik bol sans
Bolsans dost@Shellac dost 3 maç oyna tutturucaksın kanguru dedi. Dostumuza, güvendik 3 maç oynadık tutmazsa, nolcak dedik kazanacağın parayı ben vericem dedi ok dedik bol sans
rica ederim modumTeşekkürler dostum güzel düşüncen için
Kanguru oynamış
beni de yönlendiriyor sende oyna Shellac diyor
kuponu ben vermedin, beni gaza getirmeye çalışıyor Kanguru![]()
Yani kanguru bi b*k beceremiyo mu demek istiyon dostrica ederim modum
ben de var bir terslik bunda neden maçlarda gol olmuyor diye düşünüyordum deminden beri.
oysa kupon sana ait olsaydı şimdi son golü beklemiş olurduk çoktan
yok estağfurullah dost sen de güzel tercihler yapıyorsun daYani kanguru bi b*k beceremiyo mu demek istiyon dost
Gecmis olsun umut@Shellac dost 3 maç oyna tutturucaksın kanguru dedi. Dostumuza, güvendik 3 maç oynadık tutmazsa, nolcak dedik kazanacağın parayı ben vericem dedi ok dedik bol sans