2 Eki 2020 #21 Shellac Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 129,189 178,308 113 Kamilgurkan' Alıntı: Umut sevdiğim bi arkadaşım ona da sorabilirsiniz tamamen takılma amaçlı sayın modum sıkıntı yok yani , o da bana takılıyor . Gerginlikten hiç haz etmem Genişletmek için tıkla ... forumun huzuru kaçmasın seviyeli tabi konuşabilirsiniz dostum
Kamilgurkan' Alıntı: Umut sevdiğim bi arkadaşım ona da sorabilirsiniz tamamen takılma amaçlı sayın modum sıkıntı yok yani , o da bana takılıyor . Gerginlikten hiç haz etmem Genişletmek için tıkla ... forumun huzuru kaçmasın seviyeli tabi konuşabilirsiniz dostum
2 Eki 2020 #22 Kamilgurkan Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 160 62 28 Shellac' Alıntı: forumun huzuru kaçmasın seviyeli tabi konuşabilirsiniz dostum Genişletmek için tıkla ... Sorun olmaz modum yabancı değiliz sıkıntı yok Saygılar iyi forumlar
Shellac' Alıntı: forumun huzuru kaçmasın seviyeli tabi konuşabilirsiniz dostum Genişletmek için tıkla ... Sorun olmaz modum yabancı değiliz sıkıntı yok Saygılar iyi forumlar
3 Eki 2020 #23 Shellac Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 129,189 178,308 113 @Umutks41 Sligo 4 gol yemiş 1 tane atamamış sağlık olsun dost