Ulan çok güldüm ya gece gece
Fener daha iyisini getiremeyecek
Ben Beşiktaşlıyım sıkıntı yok isterse Sabri Sarıoğlu'nu getirsinler 😂😂😂Fener daha iyisini getiremeyecek
Türkiye'nin bu halde olmasın sebebi adam kayirma, memleketcilik, rüşvet, yalancılık, iki yüzlülüktür. Bunların hiçbiri de diplomayla verilmez..gülmek değilde bu ibrahim hacıosmanoğlu 2 kelimeyi bir araya getiremeyen,meczup birisi. tff gibi kurumun başkanlığını yapıyor..
bu adam eminim şaibesiz ilkokul mezunu bile değildir.sonra Türkiye neden bu halde.utanmadan birde yorum yapıyor![]()
aman dost olmayalım makam sahibi 50-60 sene yaşayacağımız o bile meçhul hayatta bunun gibi tipler gibi olmayalım.Türkiye'nin bu halde olmasın sebebi adam kayirma, memleketcilik, rüşvet, yalancılık, iki yüzlülüktür. Bunların hiçbiri de diplomayla verilmez..
Gücü eline alan herkes üstteki hasletlere boyun eğmek zorundadır eğer boyun egmezse dik durursa yok olur gider
Sen de makam sahibi olursan böyle olacaksın
Diploma almış olsun diyelim ne olacak diploma hadi verse verse meslek verir. Yenidoganci doktorlar az mi okumuslardi da bebekleri öldürüp cesetlerinden para kazandilaraman dost olmayalım makam sahibi 50-60 sene yaşayacağımız o bile meçhul hayatta bunun gibi tipler gibi olmayalım.
diploma mevzusu sadece örnek.Türkiye gibi SIRKİYE ülkelerinde diploma bile geçersiz. bu ibrahim hacıosmanoğlu örneğini bilerek verdim. bu adam eminim ortaokul bile okumamıştır. senin değindiğin gibi memleketçi tayfadan. bu ülke nasıl ayakta kalıyor anlamıyorum
onu diyorum ya Türkiye de hukuk olsa diplomalar sorgunlansa %70 iptal olur en azDiploma almış olsun diyelim ne olacak diploma hadi verse verse meslek verir. Yenidoganci doktorlar az mi okumuslardi da bebekleri öldürüp cesetlerinden para kazandilar