- 898
- 617
- 93
Vbettten bu maça 141.5 üst bahsi aldım. Ama MALİ maça gelmedi canlı izliyordum. BU durumda bahsim iade mi olacak yoksa kayıp mı edecek? Çünkü 20-0 UGANDA nın yendiği ilan edilmiş. Sİteye para attık maç başlamadan kayıp mı ettik yoksa ?
Aynen loseVbettten bu maça 141.5 üst bahsi aldım. Ama MALİ maça gelmedi canlı izliyordum. BU durumda bahsim iade mi olacak yoksa kayıp mı edecek? Çünkü 20-0 UGANDA nın yendiği ilan edilmiş. Sİteye para attık maç başlamadan kayıp mı ettik yoksa ?
Senin ağzın ne der???Aynen lose
cidden lose sa böyle kumar olmaz maç oynanmamış maçın baremi nasıl oluyor mkAynen lose
Hükmen ilan edilen maçlar böyle. Bı ara FB maçı da böyle sonuçlanmıştı ondan dedimcidden lose sa böyle kumar olmaz maç oynanmamış maçın baremi nasıl oluyor mk
Bı ara FB maçı böyle sonuçlandı kaybettik.Senin ağzın ne der???
Senin ağzın ne der???
ama 20-0 ugandanın yendiğini ilan etmişler . orda aklım karışıyor. normalde iade olmalı zaten. Ama altyapıya göre dğeişiklik olur mu bilmiyorumIptal olur kardes gecen benim voleybolda oldu aynisi iptal sayildi
Bı ara FB maçı böyle sonuçlandı kaybettik.
canlıya sormadım daha kupon hala beklemede sorsamda resmi sonuçlar altyapı tarafından alınıyor deyip çıkacaklarCi destek ne dedi
Maca gelmedigi icin hukmen skor o. Benimde voleybolda her set 25-0 sayildi alt altmistim bende mac geneli baremden normalde alt geldi ama iade saydilar.ama 20-0 ugandanın yendiğini ilan etmişler . orda aklım karışıyor. normalde iade olmalı zaten. Ama altyapıya göre dğeişiklik olur mu bilmiyorum
hangi altyapı da oldu bu site neydi . bazı siteler altyapılar çakallık edip kaybetti gösteriyorda ondan soruyorumMaca gelmedigi icin hukmen skor o. Benimde voleybolda her set 25-0 sayildi alt altmistim bende mac geneli baremden normalde alt geldi ama iade saydilar.
🙋
iade de olmadı bekliyor hala kupon yoksa maç saatini mi dğeiştirdiler hiç bir yerde bulamadım güncel durumu20.5 alt oynamıştım Allah'tanşaka bir yana iade olur
Hocam senin kupon iade olur hiç sıkma canını 20-0 sayılır skor ama iade oluriade de olmadı bekliyor hala kupon yoksa maç saatini mi dğeiştirdiler hiç bir yerde bulamadım güncel durumu
İade olur 24 saaat sonra amaiade de olmadı bekliyor hala kupon yoksa maç saatini mi dğeiştirdiler hiç bir yerde bulamadım güncel durumu
Vbette oldu benimdehangi altyapı da oldu bu site neydi . bazı siteler altyapılar çakallık edip kaybetti gösteriyorda ondan soruyorum