Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Maçı Bulamıyorum UGANDA-MALİ Basketbol Maçı Bulamıyorum

inflame

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
898
617
93
Vbettten bu maça 141.5 üst bahsi aldım. Ama MALİ maça gelmedi canlı izliyordum. BU durumda bahsim iade mi olacak yoksa kayıp mı edecek? Çünkü 20-0 UGANDA nın yendiği ilan edilmiş. Sİteye para attık maç başlamadan kayıp mı ettik yoksa ?

Fighter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,815
1,117
113
Vbettten bu maça 141.5 üst bahsi aldım. Ama MALİ maça gelmedi canlı izliyordum. BU durumda bahsim iade mi olacak yoksa kayıp mı edecek? Çünkü 20-0 UGANDA nın yendiği ilan edilmiş. Sİteye para attık maç başlamadan kayıp mı ettik yoksa ?
Aynen lose

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,928
4,883
113
Iptal olur kardes gecen benim voleybolda oldu aynisi iptal sayildi

inflame

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
898
617
93
Iptal olur kardes gecen benim voleybolda oldu aynisi iptal sayildi
ama 20-0 ugandanın yendiğini ilan etmişler . orda aklım karışıyor. normalde iade olmalı zaten. Ama altyapıya göre dğeişiklik olur mu bilmiyorum

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,928
4,883
113
ama 20-0 ugandanın yendiğini ilan etmişler . orda aklım karışıyor. normalde iade olmalı zaten. Ama altyapıya göre dğeişiklik olur mu bilmiyorum
Maca gelmedigi icin hukmen skor o. Benimde voleybolda her set 25-0 sayildi alt altmistim bende mac geneli baremden normalde alt geldi ama iade saydilar.

inflame

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
898
617
93
Maca gelmedigi icin hukmen skor o. Benimde voleybolda her set 25-0 sayildi alt altmistim bende mac geneli baremden normalde alt geldi ama iade saydilar.
hangi altyapı da oldu bu site neydi . bazı siteler altyapılar çakallık edip kaybetti gösteriyorda ondan soruyorum