Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Twitter Freebetler Hk.

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,743
1,995
113
Arkadaşlar sürekli etkinliklerde freebet kazanıyorum şimdiye kadar yaklaşık 75-80 freebet kazanmisimdir (forumlar,Twitter etkinlikleri ve çekim paylaşımlar) fakat ben bu bonuslardan sadece 3-4 tanesini çevirip cekebildim ve aldığım birçok freebetin de çevrimi vs yok şartsız bir şekilde alıyorum fakat bir türlü çekim yapamıyorum bu konuda bana tavsiyeniz veya bir taktiginiz var mıdır?

ramo01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,898
800
113
Arkadaşlar sürekli etkinliklerde freebet kazanıyorum şimdiye kadar yaklaşık 75-80 freebet kazanmisimdir (forumlar,Twitter etkinlikleri ve çekim paylaşımlar) fakat ben bu bonuslardan sadece 3-4 tanesini çevirip cekebildim ve aldığım birçok freebetin de çevrimi vs yok şartsız bir şekilde alıyorum fakat bir türlü çekim yapamıyorum bu konuda bana tavsiyeniz veya bir taktiginiz var mıdır?
Canlı da yemeden oyna ma öncesi genelde tutturuorum ben :)

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,743
1,995
113
Canlı da yemeden oyna ma öncesi genelde tutturuorum ben :)
İşte bugün 6-7 tane freebet vardı elimde genelde kombin yaptığım zaman patlıyor canlı kuponlarım hepsini canlıda patatez ettik 2-3 freebet gelecek onları da maç öncesi bildiğimiz liglere oynayalım bari yapacak bişey yok

habip7272

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,964
1,010
113
pardon canlıdan oynamıssın dıye oran o kadar yuksek :)