29 Eki 2019 #1 Scorfield Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 5,692 3,923 113 TV’den Temsilcilerimizin Avrupa Kupası maçlarını seyretmeyi Premier League maçlarını seyretmeye tercih eder misiniz? Son düzenleme: 29 Eki 2019
TV’den Temsilcilerimizin Avrupa Kupası maçlarını seyretmeyi Premier League maçlarını seyretmeye tercih eder misiniz?
29 Eki 2019 #2 55demir Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 2,984 1,061 113 Scorfield' Alıntı: TV’den Avrupa Kupası maçlarını seyretmeyi Premier League maçlarını seyretmeye tercih eder misiniz? Genişletmek için tıkla ... avrupa kupası derken bizim takımlar mı , hepsi mi ?
Scorfield' Alıntı: TV’den Avrupa Kupası maçlarını seyretmeyi Premier League maçlarını seyretmeye tercih eder misiniz? Genişletmek için tıkla ... avrupa kupası derken bizim takımlar mı , hepsi mi ?
29 Eki 2019 #3 Kara000 Trabzonspor Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 7,665 4,511 113 Scorfield' Alıntı: TV’den Avrupa Kupası maçlarını seyretmeyi Premier League maçlarını seyretmeye tercih eder misiniz? Genişletmek için tıkla ... Ederim premier ligde seyretmeyi sevdiğim bı kaç takım var liecster wolverhampton norwinch gibi
Scorfield' Alıntı: TV’den Avrupa Kupası maçlarını seyretmeyi Premier League maçlarını seyretmeye tercih eder misiniz? Genişletmek için tıkla ... Ederim premier ligde seyretmeyi sevdiğim bı kaç takım var liecster wolverhampton norwinch gibi
29 Eki 2019 #4 Scorfield Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 5,692 3,923 113 55demir' Alıntı: avrupa kupası derken bizim takımlar mı , hepsi mi ? Genişletmek için tıkla ... temsilcilerimizin dostum
55demir' Alıntı: avrupa kupası derken bizim takımlar mı , hepsi mi ? Genişletmek için tıkla ... temsilcilerimizin dostum
29 Eki 2019 #5 55demir Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 2,984 1,061 113 Scorfield' Alıntı: Hepsi dostum Genişletmek için tıkla ... izlemeyi en sevdiğim , en keyif aldığım lig premier lig ama avrupa kupalarında tüm liglerin üst takımlarını izleme şansım olacağı için tercih ederdim
Scorfield' Alıntı: Hepsi dostum Genişletmek için tıkla ... izlemeyi en sevdiğim , en keyif aldığım lig premier lig ama avrupa kupalarında tüm liglerin üst takımlarını izleme şansım olacağı için tercih ederdim