- 11,662
- 3,680
- 113

Geceye kuponun varmı kardeşimYatti. Ama tesellisini aldik.
![]()
Geceye kuponun varmı kardeşim![]()
Ben bakınayım birazBuluruz elbet bir seyler. Bakmadim bile daha.
geceye bol golü maçlar var kanki üst yaz geçBen bakınayım biraz
Hangi ler meselageceye bol golü maçlar var kanki üst yaz geç
brezilya ligi bahia maçı ilk yarı 1.5üst maç sonu 2.5üst 3.5üst bol gol bekliyorum kankiHangi ler mesela
şu anmı yatırcaksınArkadaşlar yüksek miktarda yatırım yapmak istiyorum 3 bin civarı bir şey çevrim şartsız sağlam güzel bonus veren site var mı bildiğiniz?
Hayır 1 2 gün içindeşu anmı yatırcaksın
Bonus alma 3000 yatıracak san betco arıyorsan holiganbeti öneririm yıllardır tek şikayet olmayan yüklü ödeme yapan bir betcodurArkadaşlar yüksek miktarda yatırım yapmak istiyorum 3 bin civarı bir şey çevrim şartsız sağlam güzel bonus veren site var mı bildiğiniz?
Bonus alacaksanda asya pin var ama o kadar yatıracak san bonusa gerek yok benceArkadaşlar yüksek miktarda yatırım yapmak istiyorum 3 bin civarı bir şey çevrim şartsız sağlam güzel bonus veren site var mı bildiğiniz?
Alt yapı önemli değil sağlam olsun yeter bana ayrıca 3 bin yatırıp bonus almamak saçma olur o kadar sağlam bonuslar var ben Bayadır takip etmiyorum güncel bonus veren siteleri bilmediğim için size sordum zatenBonus alma 3000 yatıracak san betco arıyorsan holiganbeti öneririm yıllardır tek şikayet olmayan yüklü ödeme yapan bir betcodur
gelecek o golBeyler o degil de su Cordoba macina a bir gol attiralim yav.
![]()