http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Türkiye Basketbol Takımı Yarı Final Heyacanı

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,979
1,284
113
Merhaba arkadaşlar sevgili dostlar abiler, kardeşler ve ablalar. Ben 32 yasındayım ve basketbol ile büyüdüm özellikle nba çok izlerim takip ederim. Uzun zamandırda Türk maçlarını takip etmiyordum. Taki alperen denilen 23 yasında bir adam gelene kadar. Son senelerde voleyboy harici hiç basarımız yok zaten kötü olan bir dönemde (siyasi değil) herkes streste herkes borçta herkes tehammülsüzken ben milli bir basarıya hasretim arkadaslar. Şöyle voleyboy harici gurur duymak istediğim spordur basketbol. Kısacası dünyaya bizde varız ulan demek istediğim bir spordur ve bugün 1.30 saat sonra yarı final maçımız var duygularım çok üst seviyede alacagız diyorum. almamız lazım diyorum yani bilmiyorum basaralım ulan 24 sene sonra finale gidelim diyorum içimden. Umarım ay yıldızlı formayı en göklere çekeriz avrupada umarım. şu an bile sigara içerken gözlerim yasarıyor hadi alalım su maçı be türk.jpg

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,343
2,763
113
O KUPA buraya gelecek 🇹🇷

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye