14 Tem 2018 #2 N N/A Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 9,427 6,679 113 Başlayacam destanlarına Kurtuluş Savaşında ölenler piç miydi ki acaba yıllarca değeri bilinmedi.
14 Tem 2018 #3 legendteksas Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 1,676 182 63 Ya bizin gibi suçsuz erler onlar neden ANILMIYOR
14 Tem 2018 #4 bella ...millet aççç... Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 2,812 835 113 Blue's' Alıntı: Başlayacam destanlarına Kurtuluş Savaşında ölenler piç miydi ki acaba yıllarca değeri bilinmedi. Genişletmek için tıkla ... Gelmis gecmis en buyuk destan diyorlar birde !!!
Blue's' Alıntı: Başlayacam destanlarına Kurtuluş Savaşında ölenler piç miydi ki acaba yıllarca değeri bilinmedi. Genişletmek için tıkla ... Gelmis gecmis en buyuk destan diyorlar birde !!!
14 Tem 2018 #5 bella ...millet aççç... Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 2,812 835 113 Blue's' Alıntı: Başlayacam destanlarına Kurtuluş Savaşında ölenler piç miydi ki acaba yıllarca değeri bilinmedi. Genişletmek için tıkla ... Camiye gidiyorum hutbede 15 temmuz 15 temmuz baska birsey yok , camiye gidesim gelmiyor
Blue's' Alıntı: Başlayacam destanlarına Kurtuluş Savaşında ölenler piç miydi ki acaba yıllarca değeri bilinmedi. Genişletmek için tıkla ... Camiye gidiyorum hutbede 15 temmuz 15 temmuz baska birsey yok , camiye gidesim gelmiyor
14 Tem 2018 #6 legendteksas Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 1,676 182 63 Bİz erler ve aklı selim komutanlar sayesinde darbe engellendi yoksa ohooo halk mi dinler gzptde istanbulu bitireçek mühimmat vardı neyse sustum fetocu diye alırlar ak
Bİz erler ve aklı selim komutanlar sayesinde darbe engellendi yoksa ohooo halk mi dinler gzptde istanbulu bitireçek mühimmat vardı neyse sustum fetocu diye alırlar ak