- 1,369
- 669
- 113
Binance dan nasıl siteye yatırım yapicaz
Sıteye tron secıceksın yatırım orda cıkan adresı kopyala bınance den tron cekıne bas oraya yapsıtırBinance dan nasıl siteye yatırım yapicaz
Binance 500 tl var trx dönüşürtermeden yatırım yapsamSıteye tron secıceksın yatırım orda cıkan adresı kopyala bınance den tron cekıne bas oraya yapsıtır
Olmaz trx satın alıcakson onceBinance 500 tl var trx dönüşürtermeden yatırım yapsam
Olur mu
Aldım kralOlmaz trx satın alıcakson once
İlk defa kullanıyorumYıl olmuş 2025 cüzdan adresleri 2009 2013 arası çıktı aradan 10 yıl dan fazla zaman geçmiş internette birsürü kaynak var YouTube cüzdandan cüzdana transfer nasıl yapılır izle bitti gitti siteden de yatırım kısmından trx logosu olan yatırım seçeneğine tıklicaksın 5 yasındaki cocuk bile yapar
Yaparsın sen osman dembeleİlk defa kullanıyorum
Aynen 😁😁Dönüştürmeden tl atabilirmiyim diye soruyor kral helal olsun valla tlcoin olarak at geçer![]()
@makina123 ya sor dost o bu tür işlerin mimarıdırBinance Transfer özelliğini kullanabilmek için Binance hesabınız ile giriş yapıp hesaplarınızı eşleştirmeniz gerekmektedir
Para yatıramadik 50 tane işlemini skvm şimdi@makina123 ya sor dost o bu tür işlerin mimarıdır
binance global ve binance tr'de hesap açıp doğrulama yaptıysan ikisini eşleştireceksin suradan öğrenirsin nasıl yapacağınıBinance Transfer özelliğini kullanabilmek için Binance hesabınız ile giriş yapıp hesaplarınızı eşleştirmeniz gerekmektedir
Hesap eşleşmiyorbinance global ve binance tr'de hesap açıp doğrulama yaptıysan ikisini eşleştireceksin suradan öğrenirsin nasıl yapacağını
Binance ve Binance TR Hesapları Nasıl Eşleştirilir?
Binance ve Binance TR Hesapları Nasıl Eşleştirilir?www.binance.tr
Dost ben de yapıyorum ama 72 saat yada 48 saat süre istiyor millet nasıl.kriptodan yatırım yapıyor anlamıyorum bide kolay diyorlar bir uatirim için 4 cüzdanda aktarım yapacaksın telefona ,5 uygulama indireceksin v.sYıl olmuş 2025 cüzdan adresleri 2009 2013 arası çıktı aradan 10 yıl dan fazla zaman geçmiş internette birsürü kaynak var YouTube cüzdandan cüzdana transfer nasıl yapılır izle bitti gitti siteden de yatırım kısmından trx logosu olan yatırım seçeneğine tıklicaksın 5 yasındaki cocuk bile yapar
Kral global da sistemsel hata var mkDost ben de yapıyorum ama 72 saat yada 48 saat süre istiyor millet nasıl.kriptodan yatırım yapıyor anlamıyorum bide kolay diyorlar bir uatirim için 4 cüzdanda aktarım yapacaksın telefona ,5 uygulama indireceksin v.s
Çek kendi hesabına at oley Kom a geçKral global da sistemsel hata var mk