- 466
- 324
- 63
Hedefe ulaşılırsa rollinge katılanlardan seçeceğim kişilere dağıtım yapıcam
ADIM 1
ADIM 1
Ekli dosyalar
-
209.5 KB Görüntüleme: 47
bol şans ama kayseri macını bi 5 dakka izle şike nasl olur görHedefe ulaşılırsa rollinge katılanlardan seçeceğim kişilere dağıtım yapıcam
ADIM 1
3,5 uzt mu oynadinbol şans ama kayseri macını bi 5 dakka izle şike nasl olur gör![]()
Suskun ödeme yapmış olmalı dostne ara buldun parayı dost bol sans
Kasayı mı gömdün dostum,şansın bol olsunHedefe ulaşılırsa rollinge katılanlardan seçeceğim kişilere dağıtım yapıcam
ADIM 1
konuda para muhabbeti konuşulmasınHedefe ulaşılırsa rollinge katılanlardan seçeceğim kişilere dağıtım yapıcam
ADIM 1
Yoo oynamadım da bu kadar da belli edilmez yani ilerideki 4 lü ayagına alır almaz taa kaleciye geri dönüyolar3,5 uzt mu oynadin
Kula maclari hep sikeYoo oynamadım da bu kadar da belli edilmez yani ilerideki 4 lü ayagına alır almaz taa kaleciye geri dönüyolar![]()
Selam dostkonuda para muhabbeti konuşulmasın
özelden ulaşırsın dostum
Bu şey değil mi ya rize boyabat maçıYoo oynamadım da bu kadar da belli edilmez yani ilerideki 4 lü ayagına alır almaz taa kaleciye geri dönüyolar![]()
bu kadar da belli edilmez amaKula maclari hep sike
Gelmez gibi dostSelam dost
Güven oldukta sonra şansta gelir konusu gelir mi bugün tşk
valla son 5 dakkayı izledim depin 3. lig takımı olduğuna bin şahit lazımbol şans ama kayseri macını bi 5 dakka izle şike nasl olur gör![]()
Bol şans dostHedefe ulaşılırsa rollinge katılanlardan seçeceğim kişilere dağıtım yapıcam
ADIM 1
depte bişey yok kayseri oynamıyor bilerek iler gitmedi golü attıkdan sonravalla son 5 dakkayı izledim depin 3. lig takımı olduğuna bin şahit lazım