http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Traktör Sürmesini Bilen Var Mı?

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,716
113
Beyler selam kumarı bıraktıracak bir iş buldum bodrumda bir ormanda şehirden uzakta çalışacağız ormanda ağaç falan keseceğiz bu tür şeyler yapacağız günlük 250 tl veriliyor ödemeler haftalık yapılıyor 3 kişi olacakmışız 1 kişi eksik bu 1 kişinin de traktör vs. gibi araçları sürmeyi bilmesi gerekiyormuş kullanmayı bilen ve çalışmak isteyen bana yazsın

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,645
7,356
113
Beyler selam kumarı bıraktıracak bir iş buldum bodrumda bir ormanda şehirden uzakta çalışacağız ormanda ağaç falan keseceğiz bu tür şeyler yapacağız günlük 250 tl veriliyor ödemeler haftalık yapılıyor 3 kişi olacakmışız 1 kişi eksik bu 1 kişinin de traktör vs. gibi araçları sürmeyi bilmesi gerekiyormuş kullanmayı bilen ve çalışmak isteyen bana yazsın
Traktoru kullanmak çocuk oyuncagi ama romork ile geri parki zordur.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,640
85,350
113
bilsek gelirdik dost sen cık biz diğer arkadasla traktör sürmesini bilen biri arayalım dost

Hamsilipasta

HOP HEMŞERİM NEREYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,273
6,983
113
Cok ıyı surerım ama uzagız

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,154
2,189
113
Biz fındıkçıyız traktör sürmek en kolayı römorkla geri falan gitmek te basit sağa kırarsan direksiyon u sola gider sola kırarsan sağa gider