- 18,766
- 12,939
- 113
Kanka dün oynadım ondan dolayı geceKankam bol şanslar Altında oranlar yüksekmiş Rotada Fener oranı çok düşüktü
Seni hınzır seni 😄Kanka dün oynadım ondan dolayı gece![]()
Aşık oldummmmBol şanslar
Toni Montana
Şimdi 300 atacaktım fenere yener diye oran yok kank oynamadimSeni hınzır seni 😄
Teşekkürler kankaBol şans kardo
Aynen kanka hiç gerek yok bencede bekleyen kuponunda zaten var farklı şekilde değerlendirir 1K çekersin sen o paradan 😄Şimdi 300 atacaktım fenere yener diye oran yok kank oynamadim![]()
Kanka dün biraz kafayı kullanarak oynasam güzel olabilirdi ev taşıyorum biraz oradan çıkardım da işte kafa olsa hepsini çıkartırdım da korktumAynen kanka hiç gerek yok bencede bekleyen kuponunda zaten var farklı şekilde değerlendirir 1K çekersin sen o paradan 😄
Dün benim günüm oldu kanka favoriler hep oturdu bin şükür biraz topladım dün 😄Kanka dün biraz kafayı kullanarak oynasam güzel olabilirdi ev taşıyorum biraz oradan çıkardım da işte kafa olsa hepsini çıkartırdım da korktum![]()
Hahahaha allah daha çok versin kankam benim birazda bizler kazanalimDün benim günüm oldu kanka favoriler hep oturdu bin şükür biraz topladım dün 😄
Bol şanslar emreGelirse 2 3 arkadasla özelden görüşürüz, bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 115608
Teşekkürler abi gelirse biliyosunBol şanslar emre
Teşekkürler kankBol şanslar 👍