28 Ara 2019 #1 Shellac Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 128,315 177,418 113 Bir süreliğine yalnız kalmak tehlikelidir ve bağımlılık yapar. Çünkü ne kadar huzurlu olduğunu görünce artık insanlarla uğraşmak istemiyorsun.
Bir süreliğine yalnız kalmak tehlikelidir ve bağımlılık yapar. Çünkü ne kadar huzurlu olduğunu görünce artık insanlarla uğraşmak istemiyorsun.
28 Ara 2019 #2 Dogilitas Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 1,409 727 113 Shellac' Alıntı: Bir süreliğine yalnız kalmak tehlikelidir ve bağımlılık yapar. Çünkü ne kadar huzurlu olduğunu görünce artık insanlarla uğraşmak istemiyorsun. Genişletmek için tıkla ... Harbi adam beni tanimlamis su son 6 7 aydir icimde oldugum durum.Dogru duzgun disari bile cikmiyorum oyle soyutladim kendimi ama cidden buda belli bir sure sonra kotu bi durum
Shellac' Alıntı: Bir süreliğine yalnız kalmak tehlikelidir ve bağımlılık yapar. Çünkü ne kadar huzurlu olduğunu görünce artık insanlarla uğraşmak istemiyorsun. Genişletmek için tıkla ... Harbi adam beni tanimlamis su son 6 7 aydir icimde oldugum durum.Dogru duzgun disari bile cikmiyorum oyle soyutladim kendimi ama cidden buda belli bir sure sonra kotu bi durum