- 62,758
- 12,017
- 113
İsterse ben olabilirimBen 3 2 yi bilmiyorum Dostum 🙏
İsterse ben olabilirimBen 3 2 yi bilmiyorum Dostum 🙏
Gelsin bakalım dostum senin ilk.bahsin gelmişti sanırım olabilirİsterse ben olabilirim
He yaGelsin bakalım dostum senin ilk.bahsin gelmişti sanırım olabilir
BekliyoruZŞimdi ne yapıyoruz ben bir yandan maç bakıyorum
İş Bankası kullanmıyorumBeyler iş bankasunda para transferi şuanda teknid nedenle para transferi gerceklesmiyorbu hatayı alan varmi
DemeYada kortugum başımmami geldi acaba
Hayır dostum bilgim yok ama geçici bir süre olabiliyor biliyorum garantide olmuştu anlık akabinde hemen oluyor sanırımBeyler iş bankasunda para transferi şuanda teknid nedenle para transferi gerceklesmiyorbu hatayı alan varmi
İş Bankası yok bendeBeyler iş bankasunda para transferi şuanda teknid nedenle para transferi gerceklesmiyorbu hatayı alan varmi
Yok Dost bloke vs ya da farklı bir şey değildir gönlünü ferah tut 🙏Yada kortugum başımmami geldi acaba
Onda korkuyorum sabahtan beri 7 8 işlem yaptım payfixle banka arası bı kaç kerede babamla annem arasiYok Dost bloke vs ya da farklı bir şey değildir gönlünü ferah tut 🙏
Çıkış giriş yap sanal cüzdana atılmıyor şuan sanırım normal bankaya atabilirisnBeyler iş bankasunda para transferi şuanda teknid nedenle para transferi gerceklesmiyorbu hatayı alan varmi
İns bisey yokturOnda korkuyorum sabahtan beri 7 8 işlem yaptım payfixle banka arası bı kaç kerede babamla annem arasi
Biri belli diğeri yok2 arkadaş kimdi
Sanal cüzdana işte üst üste atılmıurı normal bankaya deneOnda korkuyorum sabahtan beri 7 8 işlem yaptım payfixle banka arası bı kaç kerede babamla annem arasi