- 32,883
- 22,902
- 113
Buz hokeyine basip niye futbol diye kandiriyon bizi
ms 2 diyorum ve uyumaya gidiyorum bence sende uyu 5. adım da basket 6.adım daGormedim dost yav
bu renkler ne böyle kör oldum abuzer gibiyim şuanBüyü tamam herkes 1 fırt alacak karışımdan
Ekli dosyayı görüntüle 629419Ekli dosyayı görüntüle 629420Ekli dosyayı görüntüle 629421Ekli dosyayı görüntüle 629422
Karışımın yan etkisi o 🤣bu renkler ne böyle kör oldum abuzer gibiyim şuan
Duzelttimms 2 diyorum ve uyumaya gidiyorum bence sende uyu 5. adım da basket 6.adım da![]()
benim gece tahminlerimi sen biliyorsun arjantin ms 2 diyorum kasa basılır yaniKarışımın yan etkisi o 🤣
Bir gözünü kapatır kalp gözünü açar bu karışım 🤣bu renkler ne böyle kör oldum abuzer gibiyim şuan
77 wonDuzelttim
Abd 2.5 ust
senin mesai yok mu bugünBir gözünü kapatır kalp gözünü açar bu karışım 🤣
Bu ne tür zehir ddBüyü tamam herkes 1 fırt alacak karışımdan
Ekli dosyayı görüntüle 629419Ekli dosyayı görüntüle 629420Ekli dosyayı görüntüle 629421Ekli dosyayı görüntüle 629422
Neye basarsa bassın won bu saatten sonra karışımdan bir fırt aldıysa herkesbenim gece tahminlerimi sen biliyorsun arjantin ms 2 diyorum kasa basılır yani
77i bulmaz 72de çözeriz şimdi dur77 won
BolsansDuzelttim
Abd 2.5 ust
sen boşver ihtiyarBu ne tür zehir dd
forumda adminlerin izni olmadan büyü yapmak yasak kkanka 1 gün banlısınNeye basarsa bassın won bu saatten sonra karışımdan bir fırt aldıysa herkes
Mesaideyim de ara ara dolanıyorum fabrikayı geliyorum yasenin mesai yok mu bugün