http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tipobet SMS Sorunu

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,151
4,984
113
Arkadaşlar hem tipobete girişte sms kodu gelmiyor hadi onu maile gelen şifre ile hallediyoruz
Bu kezde para çekemiyorum banka hesabı eklerken sms kodu gelmiyor GSM operatörüne baglanın diyor aktif hale getirin 48 saat sonra olur diyor
Bunu nasıl halledebiliriz bilgisi olan var mı miktarı nasıl sms olmadan çekebilirim

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Mail at

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,151
4,984
113
Kripto ile hiç çekmedim o nasıl olur ki

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
1,420
113
Arkadaşlar hem tipobete girişte sms kodu gelmiyor hadi onu maile gelen şifre ile hallediyoruz
Bu kezde para çekemiyorum banka hesabı eklerken sms kodu gelmiyor GSM operatörüne baglanın diyor aktif hale getirin 48 saat sonra olur diyor
Bunu nasıl halledebiliriz bilgisi olan var mı miktarı nasıl sms olmadan çekebilirim
Sim.karti mi degistirdin

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,910
687
113
usta senin tipobetle ne işin var başka sitemi kalmadı töbe yarabbim en sinir olduğum site tipobet onwin