- 14,989
- 11,359
- 113
İyiki Doğdum Bonus falan istemiyorum Hayırlı Geceleriniz olsun 🫀
Nice senelere dostumİyiki Doğdum Bonus falan istemiyorum Hayırlı Geceleriniz olsun 🫀
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı bir yaşam dileğiyle...İyiki Doğdum Bonus falan istemiyorum Hayırlı Geceleriniz olsun 🫀
Nice senelere dostum herşey gönlünce olsunİyiki Doğdum Bonus falan istemiyorum Hayırlı Geceleriniz olsun 🫀
Iyiki doğdun cnm kardeşim bonusu sitelerden alırsın artık kac yaşına bastin sorması ayipİyiki Doğdum Bonus falan istemiyorum Hayırlı Geceleriniz olsun 🫀
Hayırlı uzun ömürlerin olsun dostİyiki Doğdum Bonus falan istemiyorum Hayırlı Geceleriniz olsun 🫀
Doğum günün kutlu olsun 🎂 Nice yaşlara ailenle sağlıklı, mutlu ve huzurlu geçirmen dileğiyle.İyi ki doğdun ☺İyiki Doğdum Bonus falan istemiyorum Hayırlı Geceleriniz olsun 🫀
KurudukDoğum günün kutlu olsun dost
Teşekürler senem hanimmmmmmmmmmmm parayı bulduk ortalikta yoksunnnnnDoğum günün kutlu olsun 🎂 Nice yaşlara ailenle sağlıklı, mutlu ve huzurlu geçirmen dileğiyle.İyi ki doğdun ☺
Bende şimdi @RüyaSenem 5 k aticak metoKuruduk
Tamam güzel fıkırBende şimdi @RüyaSenem 5 k aticak meto
Herneyse senem birgün maxwin alması dileğiyle ☘Tamam güzel fıkır
Keşke bulsam da dediğin olsa🤣🤣ben her zaman ortadayım sen görmüyorsun demekki yeterince dikkat çekmiyorum 😂Teşekürler senem hanimmmmmmmmmmmm parayı bulduk ortalikta yoksunnnnn