- 104
- 40
- 28
Sms gelmiş şartları ekte görüldüğü denemek isteyen faydalanabilir
Siteyi bilmiyorum bende yeni deneyeceğim daha
Ekli dosyalar
-
730 KB Görüntüleme: 1,970
LinkSms gelmiş şartları ekte görüldüğü denemek isteyen faydalanabilir
bence öder gibi ama bilmiyorum ben oyanamıyorum opss hatası veriyoSweet 5 betten satın aldım 5 k verdi de öder mi site ona göre yatırayım
Ekli dosyayı görüntüle 876461
O bende de veriyor niyeysebence öder gibi ama bilmiyorum ben oyanamıyorum opss hatası veriyo
güncelleme vardorO bende de veriyor niyeyse
Paylaşırken suratın da mı kızarmadı arkadaş 5000 yap 250 yatır yok çevir sizin yüzünden siteler yüz bulup bulup böyle promosyonlar çıkarıyorlarSms gelmiş şartları ekte görüldüğü denemek isteyen faydalanabilir
Yav arkadaş herkes ne biliyormuş bu kumar işini ya paylaşsan bi dert paylasmasan bi dert işine geliyorsa alırsın gelmiyorsa almazsın yok yüzün kizarmiyormus ta yok bilmem neymiş te sanki şartını ben koydumPaylaşırken suratın da mı kızarmadı arkadaş 5000 yap 250 yatır yok çevir sizin yüzünden siteler yüz bulup bulup böyle promosyonlar çıkarıyorlar
Kanka bışver takma sen biraz zor bakiye şansa 5000 oldu benim tek satın alımda yatırdım direk çekim verdim öderse öder teşekkürler bilgi içinYav arkadaş herkes ne biliyormuş bu kumar işini ya paylaşsan bi dert paylasmasan bi dert işine geliyorsa alırsın gelmiyorsa almazsın yok yüzün kizarmiyormus ta yok bilmem neymiş te sanki şartını ben koydum
Eyvallah başkan önemli değilde her konunun içinde böyle numuneler çıkıyor ya kanser ediyorlar adamıKanka bışver takma sen biraz zor bakiye şansa 5000 oldu benim tek satın alımda yatırdım direk çekim verdim öderse öder teşekkürler bilgi için
Evet haklısınEyvallah başkan önemli değilde her konunun içinde böyle numuneler çıkıyor ya kanser ediyorlar adamı
Tebrikler kral ben başaramadımÖdeme geldi beyler
Başka sefere başkan artıkTebrikler kral ben başaramadım