Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin The Magician - Üçlü / Para Gelirse Oynarım

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
3.58

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Evet akşam saat 20-20:30 sularında paralanırsak oynayacağız. Sizle paylaşayım, belki bir faydalanan olur. Paralanırsak 5-10K ateşleriz. O saatlerde ana tur maçları yok teniste. Challenger, itf falan takılırız duruma göre canlıdan.

Ekli dosyalar

Kupon miktarı 1₺
Kupon oranı 3.58
Kupon kazancı 3.58₺

The Magician

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Valencia iy +5.5 almak istiyordum da açmamışlar, bulamadım. Siz bulursanız başka yerde daha iyi olur tabii oran düşse de biraz.

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,289
2,472
113
Evet akşam saat 20-20:30 sularında paralanırsak oynayacağız. Sizle paylaşayım, belki bir faydalanan olur. Paralanırsak 5-10K ateşleriz. O saatlerde ana tur maçları yok teniste. Challenger, itf falan takılırız duruma göre canlıdan.
Yaptigin büyülerin tutması dileğiyle,
Bol şanslar.

The Magician

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Paris gelirse, ki baya avantajlı durumda handikapla kupon kazanıyor ancak ben kazanamadım çünkü 4 gündür bir avans gelemedi. Hafta sonu zaten gelemez. En erken pazartesi, 6 günde gelen avans mı olur? Maaşa zaten kaldı 7 gün. Rezalet, hafta sonu da parasızız.

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,572
7,283
113
Kral senin paralanmak dediğin aşama nasil bisey. Yeri geliyor 300 500 k basiyon kupona. Bu bizim gorduklerimiz. Pesinde yakuzalar filan mi var anlamadim valla

The Magician

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Kral senin paralanmak dediğin aşama nasil bisey. Yeri geliyor 300 500 k basiyon kupona. Bu bizim gorduklerimiz. Pesinde yakuzalar filan mi var anlamadim valla
Ateşle bir şeyler dost, sır perdesini arala, maceraya katıl.