Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti The Magician - Üçlü 4K

Kupon Miktarı
4000
Kupon Oranı
5.28

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,080
58,225
113
Kumari
Çok kişiye yolladığım için arada kaynayan oluyor biraz da alkol sorunum var zamansız siziyorum . Bı az parayla mutlu olan adamlarız😁
Bnde arada ķaynayanlardan oldum bro.ama sozun var sozun var diye darlamk hos olmaz o yuzden sessiz sedasiz hatirlamani bekliyorum

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,936
3,812
113
O değil de Halil İnalcık dinliyordum tarih bilgimi güçlendiriyordum bu konuya ne ara geldim😅 Osmanlı tarihinden kumar tarihindeyim şu an😅

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,531
9,261
113
O değil de Halil İnalcık dinliyordum tarih bilgimi güçlendiriyordum bu konuya ne ara geldim😅 Osmanlı tarihinden kumar tarihindeyim şu an😅
İşte tamam bu işin tarihini yazanla konuşuyosun, doğru mekan. Gerçi nanay olduk en son shang 2 fark atsaydı ilk set burada paylaşmadığım kupondan 20K alacaktım 40-15'di 6-5 ken kıramadı. Oynamadan önce de düz set alır mı oynasam diye düşündüm tie-break'e giderse diye ama kazanç arasında 5K vardı, dayanamadım riske girdim. Neyse artık.

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,936
3,812
113
Ben de bugün hep tek golle kaybettim. Ya da gol alacagim zaman hep kitlenip gol oldu alamadım bazen sansta önemli. Teniste baya iyisin hakkını vermek lazım.

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,531
9,261
113
Ben de bugün hep tek golle kaybettim. Ya da gol alacagim zaman hep kitlenip gol oldu alamadım bazen sansta önemli. Teniste baya iyisin hakkını vermek lazım.
Baba madem kazandın benim oynadığım maçtan, niye devam edip katlamıyoruz onu anlamadım. Garip garip işleri seviyosun sen de millete rolling yaptır bekle allah bekle :D Zevk meselesi tabii

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,936
3,812
113
Baba madem kazandın benim oynadığım maçtan, niye devam edip katlamıyoruz onu anlamadım. Garip garip işleri seviyosun sen de millete rolling yaptır bekle allah bekle :D Zevk meselesi tabii
Sana uysam yatiyormusum zaten.ayrıca geri iadeli para yollamiyorum. Yap 1000 ver 500 vs. Ne kazanırsa onun bı iki kişiye roll yap yeter diyorum.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,080
58,225
113
Sana uysam yatiyormusum zaten.ayrıca geri iadeli para yollamiyorum. Yap 1000 ver 500 vs. Ne kazanırsa onun bı iki kişiye roll yap yeter diyorum.
Bro o magic çok uçuk işler yapıyor gözü çok kara sen ben gibi oynamıyor.biz 100 200 yapınca çekiyoruz adam 100kya kadar çıkıyor şansı çok iyi efsane.katliyor kasayi