Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti The Magician - İkili 2K / Kalan 1

Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
5.92

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Medvedev - Bublik arasında oynanan maçlar 7-0 şu ana kadar. Medvedev kendi standartlarında vasat bir sezon geçiriyor. Bublik ise favori zemininde ve son zamanlardaki en iyi sezonlarından birini geçiriyor. Bublik bu 7 maçta sadece 1 kere set alabilmişti 8. maçta 2. kez set kazanabildi. 2-0 kaybediyorsa Medvedev kendi bilir, 3. sete giderse bir şekilde raydan çıkaracağını düşünüyorum Bublik'i. Herkese bol kazançlar...

Ekli dosyalar

Kupon miktarı 2000₺
Kupon oranı 5.92
Kupon kazancı 11840₺

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Medvedev - Bublik arasında oynanan maçlar 7-0 şu ana kadar. Medvedev kendi standartlarında vasat bir sezon geçiriyor. Bublik ise favori zemininde ve son zamanlardaki en iyi sezonlarından birini geçiriyor. Bublik bu 7 maçta sadece 1 kere set alabilmişti 8. maçta 2. kez set kazanabildi. 2-0 kaybediyorsa Medvedev kendi bilir, 3. sete giderse bir şekilde raydan çıkaracağını düşünüyorum Bublik'i. Herkese bol kazançlar...
Zor iş.

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,631
12,808
113
Bol şans procan gelsin lann

The Magician

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
15-40 dı kıramadık. 40-40

Hamzaxaslan

EL PATRON
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,489
8,270
113
bol şanslar dostum

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,504
10,950
113
2-4 den 5-4 yaptırdı şaka bu lavuk

The Magician

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
1-4 tiebreak de öndeydi 2 servisini de verdi 5-4 geride bitti artık uçmuş kafası