- 8,531
- 9,261
- 113
Bol şanslar dostEvet kuzeni 250 TL çarptık, macerayı full hd paylaşalım. Herkese bol kazançlar...
Dostum bana dm atarmısınEvet kuzeni 250 TL çarptık, macerayı full hd paylaşalım. Herkese bol kazançlar...
yaz dost buradan ne olacak. Parasız adamdan para isteyecek halin yok yaDostum bana dm atarmısın
Belki tersini yapacağız sen yaz heleyaz dost buradan ne olacak. Parasız adamdan para isteyecek halin yok ya![]()
bol şansXXL yaptim 8 maç kaldı bu gün fifa Dünya kupası maçları var 2 maç MS 1.5 üst gelirse 6 maça kalacam umarım gelirde ilerleriz ya çok ihtiyacim var o paraya. 6 maçın en riskli maçı 2 maç kalacak bunlar gelirse biri al hilal 2 gol atar diğeri de Real Madrid üst. Bunlar gelirse diğer 4 maçın 3 ü MS 1.5 üst 1 i ev 2 gol
Kaç veriyorXXL yaptim 8 maç kaldı bu gün fifa Dünya kupası maçları var 2 maç MS 1.5 üst gelirse 6 maça kalacam umarım gelirde ilerleriz ya çok ihtiyacim var o paraya. 6 maçın en riskli maçı 2 maç kalacak bunlar gelirse biri al hilal 2 gol atar diğeri de Real Madrid üst. Bunlar gelirse diğer 4 maçın 3 ü MS 1.5 üst 1 i ev 2 gol
Geçmiş olsun reisYazık oldu, 4 kere servis kırma puanı gelmişti 8. oyun. Tiebreak'te kaybetti. @Daimon Kayıp
Zararın yarısını cikaracak kadar 30 üstü 45 altıKaç veriyor