Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı The Magician - Freebet Kuponu

Kupon Miktarı
957
Kupon Oranı
8.23

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
330K'yı o gün verdik saçma sapan. Gece baktım enbet 250 eklemiş onu 11K yaptım, biraz verdim. Sonra ekteki Jojo kombinini yaptım 100K tekten kaçtı. Elde kala kala bu kaldı ya nasip diyerekten oynadık, herkese bol kazançlar...

Ekli dosyalar

Kupon miktarı 957₺
Kupon oranı 8.23
Kupon kazancı 7876.11₺

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,001
2,826
113
330K'yı o gün verdik saçma sapan. Gece baktım enbet 250 eklemiş onu 11K yaptım, biraz verdim. Sonra ekteki Jojo kombinini yaptım 100K tekten kaçtı. Elde kala kala bu kaldı ya nasip diyerekten oynadık, herkese bol kazançlar...
Bu bir hastalık 330k bile tatmin etmiyor 0layip tekrar 0dan başlıyorsun bir kumarcıyı en çok etkileyen olay net şekilde yüksek kasadan sonra ki gün 0 dan başlama olayıdır hem yaşlandırır hem boşlukta hissettirir yazık günah kardeşim kendine acımıyor musun?

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,096
2,217
113
Ferrariden inip şahine binmek gibi kupon hemen Ferrari dönmen dileğimle 😃

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Dost mesela kaç k olsa o an oynamayı bırakırsın

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Dost mesela kaç k olsa o an oynamayı bırakırsın
Dost bırakmam niye bırakayım ki, bırakırım diyen kafasındaki rakamı kazanana kadar kendine yalan söyler. O miktarı kazanınca bu sefer daha fazlasını ister. Mesele sadece para değil ki burada, bağımlılık. Ben artık heyecanlanmıyorum da yıllardır. Eskiden adrenalin salgılatıyordu o güzelliği vardı, o da bitti. K'yı M yapman lazım 5M yapayım eve bağlarım en azından hemen satılmaz diye hayal ediyorum(Belki satılıyordur, ev alamadık daha kumar parasıyla)

Multi milyarder tipler Kıbrıs'da Monaco'da niye para eziyor, paraya mı ihtiyacı var? Kötü alışkanlık işte.