- 5,899
- 3,866
- 113
kazanmış say, farzetki gelmişti 2 Güne ezerdin parayı, Kuponu kazandı Parayı da yemiş sayKupada Konya maçında gsnin evinde 0.5 ustten 34 k kaybettim ne anlatiyon kirve
kazanmış say, farzetki gelmişti 2 Güne ezerdin parayı, Kuponu kazandı Parayı da yemiş sayKupada Konya maçında gsnin evinde 0.5 ustten 34 k kaybettim ne anlatiyon kirve
Kaç bastın 10 TL miSizin oynayacağınız top bu kadar olur.
Geçen hafta Galatasaray elenince Mourinho Türkiye yi tek temsil eden takım biz olduğumuz için gurur duyuyorum demişti.
Şimdi hangi duyguyu duyuyor acaba
Ekli dosyayı görüntüle 739444Ekli dosyayı görüntüle 739445
Sende kafana bi tane sık, yaşadım say. Aynı mantıkkazanmış say, farzetki gelmişti 2 Güne ezerdin parayı, Kuponu kazandı Parayı da yemiş say
Sen niye Fenerbahçe elenmiş gibi konuşuyorsun ki?? Bunun daha rövanşi var. 10 tllik kuponları paylaşıp Fenere laf söyleme çaban çok komik?? Pardon siz hangi takımla oynuyordunuz uefada?Sizin oynayacağınız top bu kadar olur.
Geçen hafta Galatasaray elenince Mourinho Türkiye yi tek temsil eden takım biz olduğumuz için gurur duyuyorum demişti.
Şimdi hangi duyguyu duyuyor acaba
Ekli dosyayı görüntüle 739444Ekli dosyayı görüntüle 739445
Yaw bos bos birbirinize laf edeceğinize yıllardır dünya para harcamalarına rağmen hala uefa da bu takımların karşısında şamar oğlanı oluyoruz neyden bahsediyorsun sen anca birbirimizi yiyelim baska da bi cacık olmaz bizdenSen niye Fenerbahçe elenmiş gibi konuşuyorsun ki?? Bunun daha rövanşi var. 10 tllik kuponları paylaşıp Fenere laf söyleme çaban çok komik?? Pardon siz hangi takımla oynuyordunuz uefada?