Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Teodosic MVP Oldu

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,923
113

İtalya ekibi Segafredo Virtus Bologna’da forma giyen Sırp basketbolcu Milos Teodosic, ULEB Avrupa Kupası’nda normal sezonun en değerli oyuncusu (MVP) seçildi. Organizasyonun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre 8 galibiyetle A Grubu’nu lider bitirerek son 16 turuna kalan Segafredo Virtus Bologna’nın sergilediği performansta önemli rol oynayan Teodosic, ULEB Avrupa Kupası’nda 10 haftalık normal sezonun MVP’si oldu.

Kupada çıktığı 9 maçta 17,7 verimlilik puanıyla oynayan Teodosic, 16,9 sayı, 5,6 asist, 2,7 ribaunt ortalamaları yakaladı. Takımının sayı, asist ve verimlilik puanı istatistiklerinde ilk sırada yer alan 32 yaşındaki oyun kurucu, serbest atışlarda yüzde 89,7, iki sayılık basketlerde yüzde 63,6, üç sayı çizgisinin gerisinden ise yüzde 40,6 isabet oranıyla oynadı.

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
Cska da oynayıp ordan clippersa yelken açıp sonra da bologna gibi boktan bi takıma gittiğine göre ya iyi para aldı yada italyada manitası falan var, gerizekalı herif.

Matasah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
851
281
63

İtalya ekibi Segafredo Virtus Bologna’da forma giyen Sırp basketbolcu Milos Teodosic, ULEB Avrupa Kupası’nda normal sezonun en değerli oyuncusu (MVP) seçildi. Organizasyonun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre 8 galibiyetle A Grubu’nu lider bitirerek son 16 turuna kalan Segafredo Virtus Bologna’nın sergilediği performansta önemli rol oynayan Teodosic, ULEB Avrupa Kupası’nda 10 haftalık normal sezonun MVP’si oldu.

Kupada çıktığı 9 maçta 17,7 verimlilik puanıyla oynayan Teodosic, 16,9 sayı, 5,6 asist, 2,7 ribaunt ortalamaları yakaladı. Takımının sayı, asist ve verimlilik puanı istatistiklerinde ilk sırada yer alan 32 yaşındaki oyun kurucu, serbest atışlarda yüzde 89,7, iki sayılık basketlerde yüzde 63,6, üç sayı çizgisinin gerisinden ise yüzde 40,6 isabet oranıyla oynadı.
Rug yok bu adamda bazen maclarda gozune bakardim hayatimda ilk defa bos bos bakan bir gard gordum

Matasah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
851
281
63
Saçmalama be asıl hırs bu herifte var parçalar kendini son saniyelerde , sen iddiasız maçlarına dekkelmişsin.
ben bos baktigina eminim knk bi kac videosunu ac gozlerine bak yeter oyunundan bahsetmiyorum gerizekali gibi bakiyo