Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Tenis Tahminleri

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
13.26

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
Evet işte ben teniste bu tarz şeyleri yakalamayı seviyorum.Ornegin Alcaraz 3 sene önce daha tanınmıyorken iyi olduğunu keşfettim birçok favori olmadigi maçta ona verdim ve birçok kez kazandım.Tenisin böyle avantajlari var futbolda bu olay yok.Futbolu 4 senedir nerdeyse hiç oynamadım diyebilirim çok nadir yani
bu utr pro maçları tam tuzak teniste onlardan uzak duruyorum herkes birbirinin servisini kırıyor sağlam şike dönüyor gibi bazı maçlarda

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
bu utr pro maçları tam tuzak teniste onlardan uzak duruyorum herkes birbirinin servisini kırıyor sağlam şike dönüyor gibi bazı maçlarda
Onu şey gibi düşün basketbol ve futbolda abidik gubidik ligler oluyor ya bu da onun gibi hiç tanımadığın etmediğin adamlar oynuyor analiz manaliz falan da yapamıyorsun

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
Onu şey gibi düşün basketbol ve futbolda abidik gubidik ligler oluyor ya bu da onun gibi hiç tanımadığın etmediğin adamlar oynuyor analiz manaliz falan da yapamıyorsun
bilmek imkansız gibi maç önü anlaşıyorlar bence birbirimizin servisini kıralım set şu şekilde bitsin diye öylesine takip ediyorum arada adamlar kaç kez kendi servis oyununda 40-0 dan oyun verdi

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
bilmek imkansız gibi maç önü anlaşıyorlar bence birbirimizin servisini kıralım set şu şekilde bitsin diye öylesine takip ediyorum arada adamlar kaç kez kendi servis oyununda 40-0 dan oyun verdi
Elbet bazılarında illegal şeyler dönüyordur bana da hep uyuz geldi o turnuva

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
kwon ve davis geldi tekten gitmiş geçmiş olsun