- 42
- 33
- 18
Ya soran ya da söyleyen oldu mu bilmiyorum ama telegram Giriş yapamiyorum uygulama atıyor sürekli sizde de aynı mı
Uygulama sorunsuz çalışıyor şu an . Sil baştan yükle istersenYa soran ya da söyleyen oldu mu bilmiyorum ama telegram Giriş yapamiyorum uygulama atıyor sürekli sizde de aynı mı
Arada bizdede oluyor cihazdan kaynaklı ben redmi note 13 pro kullanıyorum beni bile atıyor sürüm yetmiyor galibaYa soran ya da söyleyen oldu mu bilmiyorum ama telegram Giriş yapamiyorum uygulama atıyor sürekli sizde de aynı mı
Güncelleme yapYa soran ya da söyleyen oldu mu bilmiyorum ama telegram Giriş yapamiyorum uygulama atıyor sürekli sizde de aynı mı
Doğru 😄😄kadın olunca herkes tıkır tıkır cevap veriyor erkek biri yazsa kimse yuzune bakmaz
Bende anormalDurum normal bende giriyor
Yaptım ama giriyor gibi yapıyor atıyorUygulama sorunsuz çalışıyor şu an . Sil baştan yükle istersen
Yaptiim telefonu sıfırlıcam artıkGüncelleme yap
Sürekli hesap silip yenisini açarsan telegram IP hatasını alırsınYaptım ama giriyor gibi yapıyor atıyor
Bizi fakir görüyorArada bizdede oluyor cihazdan kaynaklı ben redmi note 13 pro kullanıyorum beni bile atıyor sürüm yetmiyor galiba
Spam mı yedinYaptım ama giriyor gibi yapıyor atıyor
Hesap silmiyorum uygulamayı silip yükleyip aynı hesaba geri giriş yapıyorumSürekli hesap silip yenisini açarsan telegram IP hatasını alırsın
Yediysem de haberim yokSpam mı yedin
Karıştırma şimdi oraları telegram girmiyor 😅🤦🏼♀️kadın olunca herkes tıkır tıkır cevap veriyor erkek biri yazsa kimse yuzune bakmaz
😂😂😂Yediysem de haberim yok