- 9,533
- 9,413
- 113
Merhaba kız arkadaşıma iPhone 16 pro almayı düşünüyorum sizce hata yapar mıyım siz olsanız alır mıydınız
Kendine gel aqMerhaba kız arkadaşıma iPhone 16 pro almayı düşünüyorum sizce hata yapar mıyım siz olsanız alır mıydınız
Bende diyorum kızların elinde niye bu kadar çok i phone 16 var , valla yanlış anlamada enayiler olmadığı sürece uyanıklar geçinemez. Alda tersten gör dünyanıMerhaba kız arkadaşıma iPhone 16 pro almayı düşünüyorum sizce hata yapar mıyım siz olsanız alır mıydınız
14 pro max al rahatına bak ben çok beğeniyorumMerhaba kız arkadaşıma iPhone 16 pro almayı düşünüyorum sizce hata yapar mıyım siz olsanız alır mıydınız
Makina123 bir markadır kız arkadaşına da markali tel almalıdırMerhaba kız arkadaşıma iPhone 16 pro almayı düşünüyorum sizce hata yapar mıyım siz olsanız alır mıydınız
şimdi birsey diyecegim yanlis anlama ama o telefonla kız arkadaşin yanlis birsey yapacak olsa ki gunumuz hatunlari çok müsayit böyle birsey yapmaya inan sinir krizi geçirir insan o telefonu kafasina vura vura parçalardim tabi tanimadan etmeden yorum yapmak yanliş ama yuz verme şimartma değer kıymet bilmezler ben kadin düşmanıyım kesinlikle iyi davranilmamalı ne kadar kotu davranirsan okadar değerli olursun.Merhaba kız arkadaşıma iPhone 16 pro almayı düşünüyorum sizce hata yapar mıyım siz olsanız alır mıydınız
Hop geldimBende diyorum kızların elinde niye bu kadar çok i phone 16 var , valla yanlış anlamada enayiler olmadığı sürece uyanıklar geçinemez. Alda tersten gör dünyanı
Bende 15 pro var maxları nasıl beğeniyorsunuz bence ekranları çok büyük14 pro max al rahatına bak ben çok beğeniyorum
Erkan büyük diyorsan iPhone 7 kullan reis 😅😅Bende 15 pro var maxları nasıl beğeniyorsunuz bence ekranları çok büyük
17 varken 16 almak olmaz bence yinede karar senin tabi kiMerhaba kız arkadaşıma iPhone 16 pro almayı düşünüyorum sizce hata yapar mıyım siz olsanız alır mıydınız
Yanlış bilmiyorsam evleneceği biri nişanlı yada sözlüsü gibi paylaşmıştı bir ara @makina123şimdi birsey diyecegim yanlis anlama ama o telefonla kız arkadaşin yanlis birsey yapacak olsa ki gunumuz hatunlari çok müsayit böyle birsey yapmaya inan sinir krizi geçirir insan o telefonu kafasina vura vura parçalardim tabi tanimadan etmeden yorum yapmak yanliş ama yuz verme şimartma değer kıymet bilmezler ben kadin düşmanıyım kesinlikle iyi davranilmamalı ne kadar kotu davranirsan okadar değerli olursun.
Kesinlikle hata yaparsin diyorum. alacaksanda daha makul fiyatli bir hediye al.
17 daha çıkmadı diye biliyorum çıksa ondan düşünürdüm17 varken 16 almak olmaz bence yinede karar senin tabi ki
aaa o ayrı durum ciddi ise alinir heralde yeterincede tanimişsaYanlış bilmiyorsam evleneceği biri nişanlı yada sözlüsü gibi paylaşmıştı bir ara @makina123
😁 Anla artık az daha sabır yap 17 al derim .17 daha çıkmadı diye biliyorum çıksa ondan düşünürdüm
Önce kizmi degilmi kontrol et,,,böyle hediyeler alıyorsan KEZBAN da çıkabilirMerhaba kız arkadaşıma iPhone 16 pro almayı düşünüyorum sizce hata yapar mıyım siz olsanız alır mıydınız
sözlüm sayılır daha resmiyette bir şey yokYanlış bilmiyorsam evleneceği biri nişanlı yada sözlüsü gibi paylaşmıştı bir ara @makina123
Önce kizmi degilmi kontrol et,,,böyle hediyeler alıyorsan KEZBAN da çıkabilir))))))
5 gün sabret annene anneler günü hediyesi al,,yemisim kız arkadaşı...Terkedip gitcek birgün zaten..