Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Telefon Hakkında

Lasius41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
512
121
43
Yani bence almamalısın. Çok pahalı şeyler alınmamalı diye düşünüyorum

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,358
6,632
113
Merhaba kız arkadaşıma iPhone 16 pro almayı düşünüyorum sizce hata yapar mıyım siz olsanız alır mıydınız
Bende diyorum kızların elinde niye bu kadar çok i phone 16 var , valla yanlış anlamada enayiler olmadığı sürece uyanıklar geçinemez. Alda tersten gör dünyanı

Proletarya

My life my rules
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,227
5,852
113
Merhaba kız arkadaşıma iPhone 16 pro almayı düşünüyorum sizce hata yapar mıyım siz olsanız alır mıydınız
şimdi birsey diyecegim yanlis anlama ama o telefonla kız arkadaşin yanlis birsey yapacak olsa ki gunumuz hatunlari çok müsayit böyle birsey yapmaya inan sinir krizi geçirir insan o telefonu kafasina vura vura parçalardim tabi tanimadan etmeden yorum yapmak yanliş ama yuz verme şimartma değer kıymet bilmezler ben kadin düşmanıyım kesinlikle iyi davranilmamalı ne kadar kotu davranirsan okadar değerli olursun.

Kesinlikle hata yaparsin diyorum. alacaksanda daha makul fiyatli bir hediye al.

SüperMario

Beşiktaş JK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,863
2,638
113
şimdi birsey diyecegim yanlis anlama ama o telefonla kız arkadaşin yanlis birsey yapacak olsa ki gunumuz hatunlari çok müsayit böyle birsey yapmaya inan sinir krizi geçirir insan o telefonu kafasina vura vura parçalardim tabi tanimadan etmeden yorum yapmak yanliş ama yuz verme şimartma değer kıymet bilmezler ben kadin düşmanıyım kesinlikle iyi davranilmamalı ne kadar kotu davranirsan okadar değerli olursun.

Kesinlikle hata yaparsin diyorum. alacaksanda daha makul fiyatli bir hediye al.
Yanlış bilmiyorsam evleneceği biri nişanlı yada sözlüsü gibi paylaşmıştı bir ara @makina123

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Önce kizmi degilmi kontrol et,,,böyle hediyeler alıyorsan KEZBAN da çıkabilir ;)))))))
5 gün sabret annene anneler günü hediyesi al,,yemisim kız arkadaşı...Terkedip gitcek birgün zaten..