Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Telebet 100 FreeSpin Deneme Bonusu

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
268
63

100 adet (1 TL ) freespin veriyorlar. 5000 tlye ulaştıktan sonra 200 tl yatırımla 500 tl çekim izni yapmışlar. Siteyi internette biraz araştırdımda öyle dolandırıcı bi site değiller. Bu arada ben bonusu aldım ama kaybettim :) umarım işinizi görür.

Ümitoloji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,942
4,630
113

100 adet (1 TL ) freespin veriyorlar. 5000 tlye ulaştıktan sonra 200 tl yatırımla 500 tl çekim izni yapmışlar. Siteyi internette biraz araştırdımda öyle dolandırıcı bi site değiller. Bu arada ben bonusu aldım ama kaybettim :) umarım işinizi görür.
çoğu kişinin işini görür sağol dost

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
528
278
63

İnternet harcamaya değmez 100 tlyi 5k yapıp üstüne birde 200 yatır kendi 200ümü nereye atsam zaten rahat 500 yaparım

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,649
6,449
113

İyice t.şak kebabına döndü bu iş.

gezal44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
317
185
43
Ya arkadaş benim param olsa ben andirik dundurik siteye niye yatırım yapayım ,ödeyecek mi ödemeyecek mi
Tittirsin gitsinler totoşlar

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
268
63
Ya arkadaş benim param olsa ben andirik dundurik siteye niye yatırım yapayım ,ödeyecek mi ödemeyecek mi
Tittirsin gitsinler totoşlar
Hocam ben paylaşim dedim yani ben maç özetine bakarken karşıma çıkınca zaman geçşin diye oldum. özellikle internetede bakındım paylaşmadan önce öyle bakiye silen bi site değiller

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,528
5,106
113
Yatirimli olanlari almiyom artik bune lan

gezal44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
317
185
43
Hocam ben paylaşim dedim yani ben maç özetine bakarken karşıma çıkınca zaman geçşin diye oldum. özellikle internetede bakındım paylaşmadan önce öyle bakiye silen bi site değiller
Dost yanlış anlama sana söylemedim teşekkür ederim

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,649
6,449
113
Yatirimli olanlari almiyom artik bune lan
Ben bazılarını alıyorum ama bu da değil yani, bu tam suyunu çıkarmak olmuş. 100 TL yi 5 bin lira yapmak nedir abi, bir de bununla yetinmemişler, yüz lirayı beş bin yaptın diye madalya takacakları yerde daha üstüne senden 200 lira istiyorlar. Utanmazlık artık bu.

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
268
63
Ben bazılarını alıyorum ama bu da değil yani, bu tam suyunu çıkarmak olmuş. 100 TL yi 5 bin lira yapmak nedir abi, bir de bununla yetinmemişler, yüz lirayı beş bin yaptın diye madalya takacakları yerde daha üstüne senden 200 lira istiyorlar. Utanmazlık artık bu.
zaten slot şans işi bu site biraz daha şansa bağlamış :D freespinle beraber sweette 900 tlye cıkarttım sonra zeusta kaybetttim.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,649
6,449
113
zaten slot şans işi bu site biraz daha şansa bağlamış :D freespinle beraber sweette 900 tlye cıkarttım sonra zeusta kaybetttim.
Kardeşim yapılacak şey var yapılmayacak şey var, 100 TL frespin bonusu ile 100 kişiden birisi beş bin yapabilir mi şüpheli. 100 frespinin bence yapılacak rakamı bin liradır. Onu da zaten herkes yapamaz ama ideali odur. 1000 yap 100 yatır 500 çek dese derim eyvallah. Bu arsızlık artık.

Ankaralhaymana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
291
111
43

100 TL spinle 5000 TL ulaş sonra 200 yatır 500 çek hahahaha olm 2.50 orandan 200 basarım gidersede çokta umrumda derim böyle oC siteler yüzünden diğerleri lekeleniyor

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
569
268
63
Kardeşim yapılacak şey var yapılmayacak şey var, 100 TL frespin bonusu ile 100 kişiden birisi beş bin yapabilir mi şüpheli. 100 frespinin bence yapılacak rakamı bin liradır. Onu da zaten herkes yapamaz ama ideali odur. 1000 yap 100 yatır 500 çek dese derim eyvallah. Bu arsızlık artık.
haklısın diyecek bi lafım yok. Benimde şansa freespinde 100 düştü öyle 900 gördüm yoksa dediğin gibi biraz abartı.