http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Tebrikler Karabağ

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
785
113
Fener gol bile atamadıydı bunlara demmeki bizdeki bütçenin 10 da 1 inş versek bunlara son 16 çeyrek final yapıcaklwr

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,323
19,276
113
Tebrikler Karabağ

Maç Sonucu
Benfica 2-3 Karabağ

Fenerbahçe 2 maçta gol dahi atamadan elenmişti. Karabağ bugün 90 dk da 3 gol attı.
Vallahi Bravo
Fenerbahçe gol atamadı ama sadece 1 gol yedi o da Kerem den
Her maçın atmosferi başkadır ne alaka şimdi Karabağ ile Fenerin kıyaslaması
Gram futboldan anlamıyonuz yok gol atamamışızda
Bu grup maçı çok katı defans yapmadı
Bizim maçta adamlar full çakılı oynadı eleme maçı diye
Sizi de göreceğiz Şampiyonlar liginde lig sonuncusu galibiyeti olmayan Young Boys a elendiniz
5 senedir Avrupa da topladığımız puanlar sayesinde direk gittiniz Şampiyonlar ligine
İlla Feneri o ağzınıza almadan yapamıonuz gece gece dinden imandan cıkartcanız

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,056
4,639
113
Sizi de göreceğiz Şampiyonlar liginde lig sonuncusu galibiyeti olmayan Young Boys a elendiniz
5 senedir Avrupa da topladığımız puanlar sayesinde direk gittiniz Şampiyonlar ligine
Ben GS li değilim ki. Maalesef eski Fenerbahçeliyim

nightdreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
516
131
43
inanılmaz bir iş başardılar estadio da luz'da şampiyonlar ligi gediklisi benficaya dk 16 da 2-0 yenikken 3-2 dönerek tarihinin ilk şl zaferini almak muazzam iş

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
754
301
63
Mourinho hıyarı şimdi kadro yetersiz desin

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,323
19,276
113
Ben GS li değilim ki. Maalesef eski Fenerbahçeliyim
Eskisi yenisi mi var bu işin
Maalesef Ali züppesi döneminde herşeyi gördük ama bu sene Transferleri de yaptı biraz da takım oynayacak ve saha dışında da güçlü olacak zaten bunları yapamadığı için şampiyon olamıyor takım üzerinde etkili değil saha dışında güçlü değil
Aziz Yıldırım zamanında bir tane spor yorumcusu bırak Başkanı Feneri ağzına alırken korkardı yanlış birşey söylerim diye
Hakemler bile yanlış karar veririm diye korkardı ne Gs Başkanı Ne Trabzon başkanı öyle çıkıp Aziz Yıldırıma laf edecek ha
Bu Ali gitmediği sürece bunları göreceğiz inş seçimde defolup gider

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
38,731
38,869
113
Maalesef Ali züppesi döneminde herşeyi gördük ama bu sene Transferleri de yaptı biraz da takım oynayacak ve saha dışında da güçlü olacak zaten bunları yapamadığı için şampiyon olamıyor takım üzerinde etkili değil saha dışında güçlü değil
Aziz Yıldırım zamanında bir tane spor yorumcusu bırak Başkanı Feneri ağzına alırken korkardı yanlış birşey söylerim diye
Hakemler bile yanlış karar veririm diye korkardı ne Gs Başkanı Ne Trabzon başkanı öyle çıkıp Aziz Yıldırıma laf edecek ha

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,056
4,639
113
Gitmek için geç bile kaldı. Maalesef bizim ülkenin gerçeği bu. Başarısızlıkta kimse görevini bırakmıyor. Koltuğa yapışıp kalıyorlar

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,323
19,276
113
Gitmek için geç bile kaldı. Maalesef bizim ülkenin gerçeği bu. Başarısızlıkta kimse görevini bırakmıyor. Koltuğa yapışıp kalıyorlar
O dediğin doğru şerefsizler koltukla şereflendiriliyor
Başarısızlar koltuğu bırakmıyor

iben100

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
649
394
63
Kardeşim karabaq sistem takımı. Kontra takımı. Saldıran her takıma üç beş atıyor. Fenerin ne oynadığı belli degildi. Karabaq hızla hücuma çıkıp her pozisyonu tehlikeli oluyor

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,323
19,276
113
Kardeşim karabaq sistem takımı. Kontra takımı. Saldıran her takıma üç beş atıyor. Fenerin ne oynadığı belli degildi. Karabaq hızla hücuma çıkıp her pozisyonu tehlikeli oluyor
Karabağ da bizim takımımız ona hiç lafım yok Benficaya futbol dersi verdi
Avrupa da hızlı futbol oynanıyor fiziğe dayalı
Bak ben Fenerliyim hala daha oyunu beğenmiyorum Morinho gitti değişen birşey yok yine çünkü Kerem harici hızlı kanat yok orta saha da hızlı adam yok forvet desen koşmayı bilmiyor Şampiyonlar ligine gitseydik rezil olup gelirdik

Mustican63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,862
1,354
113
Benfica, mourinho ile anlaşmış bu arada

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
785
113
Karabağ da bizim takımımız ona hiç lafım yok Benficaya futbol dersi verdi
Avrupa da hızlı futbol oynanıyor fiziğe dayalı
Bak ben Fenerliyim hala daha oyunu beğenmiyorum Morinho gitti değişen birşey yok yine çünkü Kerem harici hızlı kanat yok orta saha da hızlı adam yok forvet desen koşmayı bilmiyor Şampiyonlar ligine gitseydik rezil olup gelirdik
karabağdakaı hangı oyuncu mert muldurden bıle hızlı oyuncuları yoktur bence ama kondısyonları yuksek fızıklerı saglam mucadelelerı yuksek bu yuzden kazanıyolar

fsned2003

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
788
247
43
Mourinho denen kansız Benfica 10 kişi kaldığında bile risk alıp hücum yaptırmadı iki maçta gol atamadığımız Benfica'ya Karabağ üç gol attı bir o kadarda kaçırdı ben Benfica'yla eşleşince bir numara yok bu Benfica'da dedim eleriz diye düşündüm şimdi bakınca Mourinho bilerek elendi gibi geliyor tabi ki en büyük suçlu Ali Koç sezon bitince kovmadı şampiyonlar ligi hayalimizi çaldılar

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,323
19,276
113
Mourinho denen kansız Benfica 10 kişi kaldığında bile risk alıp hücum yaptırmadı iki maçta gol atamadığımız Benfica'ya Karabağ üç gol attı bir o kadarda kaçırdı ben Benfica'yla eşleşince bir numara yok bu Benfica'da dedim eleriz diye düşündüm şimdi bakınca Mourinho bilerek elendi gibi geliyor tabi ki en büyük suçlu Ali Koç sezon bitince kovmadı şampiyonlar ligi hayalimizi çaldılar
Morinho orospusu Benficaya hoca oldu
Bu görüşme Fenerin başında iken yapılmıştır ama ispatı yok işte
Benfica maçında basın toplantısında Feneri gömüp Benficayı övmesi felan yavaş yavaş çıkıyor kokusu