- 1,865
- 2,154
- 113
Bu Tayland ligi şaka mı
2sine üst almıştım gelir mi diyodum neredeyse hepsi +7 olacak aq 4.5 üst oldu hepsi koysak paranın altında kalacakmışsızBu Tayland ligi şaka mı
Aman altında kalma dost sen bize lazımsın2sine üst almıştım gelir mi diyodum neredeyse hepsi +7 olacak aq 4.5 üst oldu hepsi koysak paranın altında kalacakmışsız
rahmetliyi analım madem .dAman altında kalma dost sen bize lazımsın
Mekanı cennet olsun insallahrahmetliyi analım madem .d
Buda Barbados ligi2sine üst almıştım gelir mi diyodum neredeyse hepsi +7 olacak aq 4.5 üst oldu hepsi koysak paranın altında kalacakmışsız
bangladeş ligine sakın bakma kanka o zaman tayland gelişmiş ülke zaten ligi aşağılamıyoruz gollü geçti o yüzden barbados aruba falan bunlar bizim halı sahaların kum versiyonu gibiBuda Barbados ligi
Gece oynadık maçı bi izleyelim dedik maçtan izlenimlerim .
1 saha çizgisi yok
2 sahanın içinde kamyonet var
3 yan hakem yok
4 sahanın arkası hurdalık ve evler
5 saha içinde bisikletle gezen adam gördüm
6 top 1 kere kamyon kasasına kaçtı koşa koşa gidip aldılar topa bişey olsa maç ertelenecek
7 halı saha gibi diğer takım maç yapmak için oynanan maçın bitmesini bekledi halı shaa gibi
8 penaltı verilme şansı yok çizgi olmadığı için kaleci top kucağında orta sahaya koşuyor
Tayland ligi bunların yanında epl kalır.
Bangladeşide izledim tuvaleti gelen kale arkasına s.ıçıyor😀😀bangladeş ligine sakın bakma kanka o zaman tayland gelişmiş ülke zaten ligi aşağılamıyoruz gollü geçti o yüzden barbados aruba falan bunlar bizim halı sahaların kum versiyonu gibi![]()