Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tayland Ligi

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,865
2,154
113
Bu Tayland ligi şaka mı

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,582
23,206
113
Oha be bizde para olsa alsak hepsi 1-0 2-0 0-0 biterdi

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,162
13,021
113
maç başı vbette 7 lira varmış aldıgım kupona bak :D bilsek hepsine 4.5 üst öttürürdük

Adsız.jpg

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
958
113
2sine üst almıştım gelir mi diyodum neredeyse hepsi +7 olacak aq 4.5 üst oldu hepsi koysak paranın altında kalacakmışsız
Buda Barbados ligi
Gece oynadık maçı bi izleyelim dedik maçtan izlenimlerim .
1 saha çizgisi yok
2 sahanın içinde kamyonet var
3 yan hakem yok
4 sahanın arkası hurdalık ve evler
5 saha içinde bisikletle gezen adam gördüm
6 top 1 kere kamyon kasasına kaçtı koşa koşa gidip aldılar topa bişey olsa maç ertelenecek
7 halı saha gibi diğer takım maç yapmak için oynanan maçın bitmesini bekledi halı shaa gibi
8 penaltı verilme şansı yok çizgi olmadığı için kaleci top kucağında orta sahaya koşuyor

Tayland ligi bunların yanında epl kalır.

Ekli dosyalar

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,162
13,021
113
Buda Barbados ligi
Gece oynadık maçı bi izleyelim dedik maçtan izlenimlerim .
1 saha çizgisi yok
2 sahanın içinde kamyonet var
3 yan hakem yok
4 sahanın arkası hurdalık ve evler
5 saha içinde bisikletle gezen adam gördüm
6 top 1 kere kamyon kasasına kaçtı koşa koşa gidip aldılar topa bişey olsa maç ertelenecek
7 halı saha gibi diğer takım maç yapmak için oynanan maçın bitmesini bekledi halı shaa gibi
8 penaltı verilme şansı yok çizgi olmadığı için kaleci top kucağında orta sahaya koşuyor

Tayland ligi bunların yanında epl kalır.
bangladeş ligine sakın bakma kanka o zaman tayland gelişmiş ülke zaten ligi aşağılamıyoruz gollü geçti o yüzden barbados aruba falan bunlar bizim halı sahaların kum versiyonu gibi :D

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
958
113
bangladeş ligine sakın bakma kanka o zaman tayland gelişmiş ülke zaten ligi aşağılamıyoruz gollü geçti o yüzden barbados aruba falan bunlar bizim halı sahaların kum versiyonu gibi :D
Bangladeşide izledim tuvaleti gelen kale arkasına s.ıçıyor😀😀