- 32,008
- 26,258
- 113
Herkes diyo konu kilit won lose şu oldu bu oldu kimse demiyo adminim nasılsın iyi misin varmı bi sıkıntın bare ben sorayım 🤔Tebrikler dostum
Herkes diyo konu kilit won lose şu oldu bu oldu kimse demiyo adminim nasılsın iyi misin varmı bi sıkıntın bare ben sorayım 🤔Tebrikler dostum
Hangi 15k awDost 15kyı nasıl cektın 10 gün önce onu anlatsana
Sağol dostTebrikler dostum
Sen daha iyi bilirsin dosrHangi 15k aw
Hatırlatsana bileyim 15 değilde 11 olabilir oda benim değildi onu diyosan eğerSen daha iyi bilirsin dosr
Teşekkürler dostumHerkes diyo konu kilit won lose şu oldu bu oldu kimse demiyo adminim nasılsın iyi misin varmı bi sıkıntın bare ben sorayım 🤔
Önceki ve bu akşamki depremlerin maddi manevi fiziksel ruhsal her yönden beni uğrattığı zarar dışında gayet iyiyim bu günlerimizede şükürTeşekkürler dostum
siz iyi olduğunuz sürece
saygılı oldğunuz sürece biz gayet iyiyizdir
sen nasılsın, nasıl gidiyor, memnuniyetsizlik var mı
50 yi 700 yapınca eli ayağına dolaşmış hsjsjdjaja@YuMii01 dost yanlış anlama ama seni de görmek isterim sahalarda dün 50 yi 700 yaptın LeBrona 650 attın bunlar aklımda bak 😁😁😁
Aga hep sahalardauız ama gördün dün olmadı@YuMii01 dost yanlış anlama ama seni de görmek isterim sahalarda dün 50 yi 700 yaptın LeBrona 650 attın bunlar aklımda bak 😁😁😁
Bol şanslar dostAga hep sahalardauız ama gördün dün olmadı![]()
Hadi abi bırak şansı mqnsi yap bir rollBol şanslar dost