Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Tavuk Dünyası'nda Çalışmak

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Arkadaşlar sabah öğleden sonra iş görüşmesine gideceğim aşçı yardımcısı olarak görev yapacağım maaş,saat ve prim hakkında hiç bir bilgim yok daha önce bu şekil bi hizmet sektöründe çalışan var mı aramızda ortamı nasıl kalıcı yapılabilecek bir iş sistemi mi yoksa ezip köle muamelesi yaparlar mı? Moto kuryelik yapıyordum bıraktım ilk defa ayak üstü iş yapacağım bilen varsa ne gibi zorluklar beni bekliyor?

onur0227

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,355
1,924
113
Arkadaşlar sabah öğleden sonra iş görüşmesine gideceğim aşçı yardımcısı olarak görev yapacağım maaş,saat ve prim hakkında hiç bir bilgim yok daha önce bu şekil bi hizmet sektöründe çalışan var mı aramızda ortamı nasıl kalıcı yapılabilecek bir iş sistemi mi yoksa ezip köle muamelesi yaparlar mı? Moto kuryelik yapıyordum bıraktım ilk defa ayak üstü iş yapacağım bilen varsa ne gibi zorluklar beni bekliyor?
dominosa gir yat tavuk dunyasinda ne isin var

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113
Kral yapamazsin zordur o iş bütün gün ayakta nefes dahi aldirmazlar alışık değilsen 2 gün sonra birakirsin

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,419
23,720
113
En iyisi hindi dünyasında çalışmak

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Şube yoğunluğuda önemli ama bunların getir yemek yemeksepeti trendyıl gibi satış seçenekleride vardır sıçmaya vakit bulamayabilirsin popüler yer bide makarnası güzel
Aga şuan meslek yok ne iş yapmamı önerirsiniz antalyada yaşıyorum otel sektörü kış olduğu için çöp durumda kuryelik dışında yapabileceğim bi iş öneriniz varmıdır lise mezunu değilim Ortaokul bitirdim 13 yaşımdan beri sağda solda sürünüyorum adam akıllı kalıcı yapılabilecek bi iş biliyonuz mu

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,514
686
113
turizm için aşçı yardımcı örneği vermek istemem .Ama böyle hazır gelecek malzemelerle pişirilecek mutfakta aktif olacaksın. elin yatkınsa bol şans. Mesleğin buysa kendine güven ilk başta

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,633
1,607
113
Aga şuan meslek yok ne iş yapmamı önerirsiniz antalyada yaşıyorum otel sektörü kış olduğu için çöp durumda kuryelik dışında yapabileceğim bi iş öneriniz varmıdır lise mezunu değilim Ortaokul bitirdim 13 yaşımdan beri sağda solda sürünüyorum adam akıllı kalıcı yapılabilecek bi iş biliyonuz mu
J*gololuk antalya ruskilere

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
turizm için aşçı yardımcı örneği vermek istemem .Ama böyle hazır gelecek malzemelerle pişirilecek mutfakta aktif olacaksın. elin yatkınsa bol şans. Mesleğin buysa kendine güven ilk başta
Meslek yok maalesef vasıfsız olarak aşçı yardımcısı olacağım

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Sermaye çöz e ticarete gir kendi işinin patronu ol