- 344
- 454
- 63
İyi forumlar değerli dostlar
Demokratik bir seçim olsun söz sizde
Demokratik bir seçim olsun söz sizde
İzle gör geriye kalan 100 bin oyunn olsa sugar rush 1000 kadar oy alamaz bide 3 e böldüm o kadar şerefsiz ajhajsjsEn alttakini güzel hepsi yap😂 daha demokrat olur
Yok kral bu sugar ayrı bir dünya vicdan yok namus yok ar yok haysiyet yok çok kötü 🤣 bu arada diğerleri seçeneğini seçenlerin bot olduğundan şüphe ediyorum kahajskomple pragmatık saglayıcı de daha ıyı olur![]()
balıkcının yenı oyunu cıkmıs bıde onu dene big bass halloween 3Yok kral bu sugar ayrı bir dünya vicdan yok namus yok ar yok haysiyet yok çok kötü 🤣 bu arada diğerleri seçeneğini seçenlerin bot olduğundan şüphe ediyorum kahajs
Reis o oyunda 500 spin atsan utanır 1 kere girer bu karaktersiz sugara 100 bin spin at girmez böyle haysiyetsizBen buraya sweet bonanza denen kan emici ahlaksız fetocu terörist vatan haini oyunun da eklenmesini istiyorum
sana bısey dıyımmı pragmatıgı artık bırak egt digital bell link oyunlarına bıraz sans verıp oyna pragmatık saglayıcı artık ödeme yapmıyor zaten eskisi gibi değil artık ilk basta saglayıcı butun herkesı kendıne alıstırdı odeme yaptı sonra oyunların ıcınden geçti sımdıde ınsanlar saglayıcıyı bırakamıorBu ibnenin oğlu paramı bıraktı reis
Egt hacksaw falan oynuyorum zaten onlardan alıp bu ibneye veriyorum sigara bağımlılığı gibi kırmızı ayıcık görmeyince dayanamıyorum akahjsjssana bısey dıyımmı pragmatıgı artık bırak egt digital bell link oyunlarına bıraz sans verıp oyna pragmatık saglayıcı artık ödeme yapmıyor zaten eskisi gibi değil artık ilk basta saglayıcı butun herkesı kendıne alıstırdı odeme yaptı sonra oyunların ıcınden geçti sımdıde ınsanlar saglayıcıyı bırakamıor
Dede candır krallarSweet baklavayı unutmayalım madalya alır leş gibi bir oyun
Aynen kanka 400 bet 3 uzatma 19 bin ödemeSugar rush 1000 iyi oyun bence uzatmaya gitse çok iyi paralar verir