Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Tarafbet | 1000 TL Çevrimsiz Deneme Bonusu

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
140,734
186,077
113
1767376497820.png

Tarafbet Deneme Bonusu, kullanıcılarına siteye kayıt olduklarında platformu keşfetme ve kazanç elde etme şansı tanıyor.

1000₺ ana bakiyesi ile 7.500₺ bakiyeye ulaşan kullanıcı,500₺ çekim yapabilir.Çekim talebini yalnızca Kripto TRON (TRX) olarak yapabilirsiniz

Bonus, poker oyunları hariç tüm oyun alanlarında geçerlidir.

Deneme bonusu'dan 1 ip adresi üzerinden 1 kullanıcı faydalanabilmektedir . Aynı ip üzerinden 1'den fazla kullanımı yada kazanç elde edilmesi durumunda kazançlar iptal edilecektir .

Tarafbet bonus genel kurallarını ve çevrim şartlarını ihlal eden kullanıcıların bonus ve kazançlarını iptal etme hakkını saklı tutar.

Tarafbet bol şans ve keyifli oyunlar diler.

Tarafbet’li ol, kazanan tarafta ol!

Tarafbet Giriş

dogan0609

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,081
2,663
113
Ekli dosyayı görüntüle 909394

Tarafbet Deneme Bonusu, kullanıcılarına siteye kayıt olduklarında platformu keşfetme ve kazanç elde etme şansı tanıyor.

1000₺ ana bakiyesi ile 7.500₺ bakiyeye ulaşan kullanıcı,500₺ çekim yapabilir.Çekim talebini yalnızca Kripto TRON (TRX) olarak yapabilirsiniz

Bonus, poker oyunları hariç tüm oyun alanlarında geçerlidir.

Deneme bonusu'dan 1 ip adresi üzerinden 1 kullanıcı faydalanabilmektedir . Aynı ip üzerinden 1'den fazla kullanımı yada kazanç elde edilmesi durumunda kazançlar iptal edilecektir .

Tarafbet bonus genel kurallarını ve çevrim şartlarını ihlal eden kullanıcıların bonus ve kazançlarını iptal etme hakkını saklı tutar.

Tarafbet bol şans ve keyifli oyunlar diler.

Tarafbet’li ol, kazanan tarafta ol!

Tarafbet Giriş
Buraya üye olmayan yoktur başkan

Tolga53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
627
454
63
Site sahibinin yeni doğmuş bireyi bile buna üyedir başkan 🤣🤣

promega

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3
0
1
Canan E. isimli bir admin bana gıcıklık olsun diye ip niz daha önce kullanılmıştır diyor. Allah belamı versin daha önce kullanmadım. Yeni kayıt oldum. Canan E. ismini görürseniz kendisi ORRRRada bir sorun arayın.